Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

şu soğuk havada taytla dolaşan hatunlar ne cesaret hiç mi üşümez bunlar yaaa yoksa ben mi yaşlandm kanm yavaş akıyor donuyorum

şu soğuk havada taytla dolaşan hatunlar ne cesaret hiç mi üşümez bunlar yaaa yoksa ben mi yaşlandm kanm yavaş akıyor donuyorum

ben zaten kış gününde tayt ve mini giyeni; yaz gününde uzun saçlarını fönlettirip dolaşanları anlamıyorum
ben yaz ayında bu denli sıcaktan geberıyorsam , ya ben insan değilim
ya da onlar
kış ayında bu kadar donuyorsam; ya ben insan değilim, ya onlar

ahahahah benliksin şekerim bu hatunlar zor çözülen denklem vesselam

ahahahah benliksin şekerim bu hatunlar zor çözülen denklem vesselam

yazın saçlarım genelde hep topuzdur yolda uzun saçlarını fönlettirip, bir ton makyaj yapanları görüyorum şaşırıyorum yaa
o saçlar o enseyı yakmıyor mu? hiç afakanlar basmıyor mu? fön o sıcakta o saçta nasıl duruyor yaa

ya yerine göre değişir mesela adanada yaşadım tek iki mevsimden oluşma yaz ve sonbahar . yazları allahım yaşamaktan vazgeçiyorsun ama görüyordum böyle sucuk gibi terlemiş hatunlar ama full makyaj saç baş fön

erzurumda yaşadım bir süre gene ordada mevsim sonbahar ve kış kışın hiç birşey yapamıyosun saça başa yağmurdan kardan gözün açılmıyor ama yaz dediğimiz sonbaharın da hafiften gideri var saç makyaj baya bir serin oluyor o zaman da sabahı başka akşamı başka her an yağmurla makyajın akabilir saçın bozulabilir öyle karmaşık bir durum

Son düzenleme:

yağmura falan takmıyorum kafamı
şemsiye var, bende düz değil dalgalı fön çektiririm
benım derdım yaz ile

yağmura falan takmıyorum kafamı
şemsiye var, bende düz değil dalgalı fön çektiririm
benım derdım yaz ile

ben erzurumdan adanaya gittim düşün -50 soguktan +50 sıcağa kimyam değişti adana da saçlarım sıfır fön gezindim cidden skıntılı bir memleket sıcak konusunda :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…