hayırdır
bir şeye canın mı sıkıldı?:26:
sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmazyok canım yaaa uykusuzluktan beter can sıkıntısımı var :)
bu arada 6 ziyaretci var şaşırdımmm
sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz
oluyor öyle şeyler
boşver sen bakma oralara
kimse yokmuş gibi davran
gdb o zaman
gdb ne kikendı anlayacağın şekilde yazıp
bişiler mi ima edıyorsun
görmedim duymadım bilmiyorumkendime maymun demek istemedim de bir an
anacım kendı anlayacagın şekilde yazmasana
şu soğuk havada taytla dolaşan hatunlar ne cesaret hiç mi üşümez bunlar yaaa yoksa ben mi yaşlandm kanm yavaş akıyor donuyorum
ben zaten kış gününde tayt ve mini giyeni; yaz gününde uzun saçlarını fönlettirip dolaşanları anlamıyorum
ben yaz ayında bu denli sıcaktan geberıyorsam , ya ben insan değilim
ya da onlar
kış ayında bu kadar donuyorsam; ya ben insan değilim, ya onlar
ahahahah benliksin şekerimbu hatunlar zor çözülen denklem vesselam
yazın saçlarım genelde hep topuzduryolda uzun saçlarını fönlettirip, bir ton makyaj yapanları görüyorum şaşırıyorum yaa
o saçlar o enseyı yakmıyor mu? hiç afakanlar basmıyor mu? fön o sıcakta o saçta nasıl duruyor yaa
ya yerine göre değişir mesela adanada yaşadım tek iki mevsimden oluşma yaz ve sonbahar . yazları allahım yaşamaktan vazgeçiyorsun ama görüyordum böyle sucuk gibi terlemiş hatunlar ama full makyaj saç baş fön
erzurumda yaşadım bir süre gene ordada mevsim sonbahar ve kış kışın hiç birşey yapamıyosun saça başa yağmurdan kardan gözün açılmıyor ama yaz dediğimiz sonbaharın da hafiften gideri var saç makyaj baya bir serin oluyor o zaman da sabahı başka akşamı başka her an yağmurla makyajın akabilir saçın bozulabilir öyle karmaşık bir durum
yağmura falan takmıyorum kafamı
şemsiye var, bende düz değil dalgalı fön çektiririm
benım derdım yaz ile
hiç göstemiyorsun
ben 25