Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bugün sabahçıyım ben.
Yine tıkınmaya gittim.
Bu arada o izleyicilerden biri bendim herhalde, üyelik düşmüş, izleyiciye geçmiş.:44:

Hııhh bakımsızlar sizi...
Ben maşamı yaptım, geldim yatağa.
Ayrı bir cinsim herhalde.
İnsan canı sıkılmaya görsün...

maşaylamı yatyosun yakmasın bi yerini yalnızlık zor işte böyle ısınmak için maşa fön makinası ne varsa yanımıza alıyoz

Senden ilk defa bu kadar ciddi ve içli bir cümle duydum, tırsıyorum.:18:
daha ne cümlelerim var ; ama söyleyıp sisteme dahil olmak istemıyorum
alıyor işte estetik cart curt uğraşıyoz sanki yerçekimini gerçekten durdurabilecekmişiz gibi yalan dünyanın yalan avuntuları işte

estetik sadece dış görünüşü az da olsa düzeltebilir
dıştakılere çare bulunurda ; ya içimizdekilere nasıl bulunur.

zaman sadece dış görünüşümüze değil, iç organlarımızı da yavaş yavaş yok ediyor.

ee öyle tabiki ruha da estetik sökmediğine göre aslında bir nevi kendimize yalan söylüyoruz

Gece gece yaşam döngüsünü sorgulayan, hayatın anlamını arayan tek kişi değilmişim.
Hatta beterleri bile varmış.

Gece gece yaşam döngüsünü sorgulayan, hayatın anlamını arayan tek kişi değilmişim.
Hatta beterleri bile varmış.

geceler nelere gebe sabah olsa bunların hiç birini düşünmeyiz işte hep gececi olmanın verdiği felsefi duygular patlaması bunlar

geceler nelere gebe sabah olsa bunların hiç birini düşünmeyiz işte hep gececi olmanın verdiği felsefi duygular patlaması bunlar

İşin ilginci, çevremdekiler benim 'aklımla zorum' olduğunu iddia ederdi.
Yavaş yavaş inanıyordum ki, anladım şuan anormal olan onlarmış.
Mutlu oldum.
Mars'a giderim bu gazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…