- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Melo yerim senin kız yalandan kilonuuuu
İyileştin mi M e L o D i?
Dün nazar mı değdi sana?
Teloş ve ripoş nerede benim private message
Onu diyorum işte kendinden geçtin diye.
Orada günlük şeyler konuşuluyor sen eğerki akademik olarak öğreneceksen buranın faydası olmaz.
Tabi ben üds ve kpds çalıştığım içn herkesi kendim gibi sanıyorum o ayrı belki günlük dili öğrenmek istiyordur kız olamaz mı afo
60 değil yalnız dikkatinizi çekerim
Sen de yiiii
İyileştim canım...
Sorma telocum, şu yukarıdaki kıskanç kişiler yüzünden başıma gelmeyen kalmadı dün..Güzelliğimi çekemiyorlar..Nazar değirdiler kıskançlar
Sen de yiiii
İyileştim canım...
Sorma telocum, şu yukarıdaki kıskanç kişiler yüzünden başıma gelmeyen kalmadı dün..Güzelliğimi çekemiyorlar..Nazar değirdiler kıskançlar
Sen de yiiii
İyileştim canım...
tefo okudum canım tesekkür ederim zahmet ettin o kadar yazmışsın
biraz daha şekillendi aklımda bir şeyler.
ah şu inadım olmasa işte
Ya kızlar bende ayrılmayı düşünüyorum bi akıl verin banaaa
canım benim sagol.Ne demek...
Öyle aşka meşke inat olmaz, söyleyeyim.
Ben inadımdan ölecek bir insanım ama o mevzuya işlemiyor.
Bir kefeye inat ve gurur bir kefeye emek ve mutluluk koyunca, sonucunun ne çıkacağı aşikar.
Umarım her şey istediğin gibi olur, aklındaki tüm sorulara yanıtları bulursun.
afo bana nazire mi yapıyorsunYa kızlar bende ayrılmayı düşünüyorum bi akıl verin banaaa
Dün akşam bana dediki ayak parmağının ortası başındakinden neden uzun. Çok zoruma gittiayrıca 34566 kere google de güzel ayaklar diye aratmış benim ayaklarımı beğenmiyor mu
Ayrıca geçende dedi ki yüzük parmağımın kenarında şeytan tırnağı çıkmış bu ne dedi ne şeytanlıklar peşindesin sen
Bunu duyacağıma paraya kıyıp maniküre gitseydim dedim. Hayır 6 ayda bir defa tırnaklarımı keser bakım yaparım. Bakımlıyım yani
Ayrılayım mı
Dün akşam bana dediki ayak parmağının ortası başındakinden neden uzun. Çok zoruma gittiayrıca 34566 kere google de güzel ayaklar diye aratmış benim ayaklarımı beğenmiyor mu
Ayrıca geçende dedi ki yüzük parmağımın kenarında şeytan tırnağı çıkmış bu ne dedi ne şeytanlıklar peşindesin sen
Bunu duyacağıma paraya kıyıp maniküre gitseydim dedim. Hayır 6 ayda bir defa tırnaklarımı keser bakım yaparım. Bakımlıyım yani
Ayrılayım mı