Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

evet sorma.
ama hazmedemiyorum

Ben dedim zaman diye. sinirinin geçmesi lazım biraz.

Ya ama sana şunuda söyleyim canım benim yakın bir tanıdığım evli çocugu var ama eskiden 5 sene çıktığı bi adam varmış ailesi buna vermemiş sonrada baya olaylar yaşamışlar ama ona rağmen geçen gördüm face te takip ediyordu. Banada diyor evlenmiş 2. çocugu var diye.

Yani merak maalesef başa bela. Seninki de görememişse kızın face de durumunu profili kapatmışsa acaba bugun mu açtı diye hergün bakmıştır.

deme afom ya.
düşünmediklerimi duyunca daha çok delleniyorum
ya işte kuzu zaman olsa ne olur diyorum bazen.
adam aynı adam değil mi

reptomim senin durumun nedir ya basına ne geldi cok merak ettim?erkek arkadasın eski kız arkadasını mı aratmıs hergun faceden?

melo napıyosun nasıl oldun şekerim.

İnsan yaşlanınca sağlığıda bozuluor ya değil mi

Dönerli uçan tekme atabilecek kıvama geldim şekerim, valla 32 yaşındayım, daş gibiyim daş...Yarın ripoya göstereyim kendimi de görün bikerem
Sizden çıtır durduğum kesin

deme afom ya.
düşünmediklerimi duyunca daha çok delleniyorum
ya işte kuzu zaman olsa ne olur diyorum bazen.
adam aynı adam değil mi

Herkes 2. bi şansı hakeder ripo. Eğer ki böyle daha çok üzüleceksen ver bi şans daha. Çok büyük birşey değil hazmedilemiyecek kadar allah mecbur bırakmasın kadınlar alanen aldatanları affediyorlar bazen şartlar yüzünden.

Sen mecbur değilsin tabi ama affedilmeyecek derece büyük birşeyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…