- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya kkda bir arkadasım sorununu yazmış şu an cok üzüldüm yaaa
Allah herkese sabır versin.
Napıyonuz dişilerrr
Neymiş o link yolla
duygusal anlar yasıyorum.
gelecegimi düşünüyorum böyle bu tür şeyler
bişey sölicem kızlar..vallahi muhabbetiniz geyik olunca okumadan yazıyorum..içimi dökeceğim..ya bu facebooktaki orasını burasını teşhir edip erkekleri ekleyen kızlardan nefret ediyorum ve utanıyorum ya...siz ne düşünüyosunuz
bişey sölicem kızlar..vallahi muhabbetiniz geyik olunca okumadan yazıyorum..içimi dökeceğim..ya bu facebooktaki orasını burasını teşhir edip erkekleri ekleyen kızlardan nefret ediyorum ve utanıyorum ya...siz ne düşünüyosunuz
şu an sinirliyimde buraya yazdım..ya amaç ne onu anlamıyorumkı..bi garip pozlar bi garip dunya..yani bu insanların hiç mi cekindgi bisey yok bu kadarda olmaz..bide abone ol bilmem ne yapmışlar..onuda geçtim erkekleri ekliyorlar birde..ay varya saçını basını yolasım geliyor hepsininin.sinirkrizi:
şu an sinirliyimde buraya yazdım..ya amaç ne onu anlamıyorumkı..bi garip pozlar bi garip dunya..yani bu insanların hiç mi cekindgi bisey yok bu kadarda olmaz..bide abone ol bilmem ne yapmışlar..onuda geçtim erkekleri ekliyorlar birde..ay varya saçını basını yolasım geliyor hepsininin.sinirkrizi:
ya orda goruyorum gıcık oluyorm sağ köşede çıkıyor ya..bide bi arkadasının ismini yazarken alakalı alakasız bi suru kişi cıkıyor ya orda cıkıyorlar tuhaf tuhaf tipler..az once erkek arkadsmı kızın bırı ekledgnı onunda kabul ettgını gordum.bu kızın oyle abartı bseyi yok ama yinede ben daha dikkat ederim yani bi foto koyuyorsam oraya.ne bilim ya ben mi tuhafım anlamadımki
vallahi nefret eder oldum artık bu facebooktan sanırım kıskandımda kızı napim ya kızda bir içim su şimdi ama upuzun düz kızıl saçlar yeşil buyuk gözler..bide catal gorunecek sekilde bi foto koymus oh masallah oof oofff(