Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Neleri bitirdin say , bende tavsiyede bulunayım

dexter
the walkıng dead
true blood
two and a half men
desperate housewives ( bu artık yok )
criminal minds
house
3rd rock from the sun
supernatural
doctor who.
hatırladıklarım şimdilik bunlar

Son düzenleme:
dexter
the walkıng dead
true blood
two and a half men
desperate housewives ( bu artık yok )
criminal minds
house
3rd rock from the sun
supernatural
doctor who.
hatırladıklarım şimdi bunlar

Hemen hemen hepsini bende izledim ; 3rd rock from the sun ve dexter hariç. Dexter zaten kaçıncı sezon oldu , bir başlasam ne zamana biter
Rome , lost,merlin,luck ve prison break izlemedin mi?

Hemen hemen hepsini bende izledim ; 3rd rock from the sun ve dexter hariç. Dexter zaten kaçıncı sezon oldu , bir başlasam ne zamana biter
Rome , lost,merlin,luck ve prison break izlemedin mi?

rome, merlin , luck bunlara pek ısınamadım.

prison break ;konusunu bılıyorum,başlamak istemıyorum.

oooo güzelim benım favorim dexter dex 7.sezon oldu,hatta sonunda

Ben bir yandan tarihin arka odasındanı izliyorum bir yandan cam kırıyorum mozaik için...Yatarım az sonra..İyi geceler herkese....

Son düzenleyen: Moderatör:
ok.. ama başlayacaksın dexter'a? söz mü hatta sana bir site ismi vericem bayılacaksın o siteye
aradığın yabancı dizi ve sezonları ne varsa orada bulursun

Tamam ; biz genelde zamanında takip etmeyip daha sonra eşimle sabahlara kadar indirdiklerimizi izliyoruz.Dexter onunda aklındaydı zaten , vize belasından bir kurtulayım başlarım.

Tamam ; biz genelde zamanında takip etmeyip daha sonra eşimle sabahlara kadar indirdiklerimizi izliyoruz.Dexter onunda aklındaydı zaten , vize belasından bir kurtulayım başlarım.

hiç indirmenıze gerek kalmayacak, otomatik part geçiş ve takılmıyor bana dua edeceksınız

hiç indirmenıze gerek kalmayacak, otomatik part geçiş ve takılmıyor bana dua edeceksınız

Çok merak ettim Surrender, hangi siteyi takip ediyorsun?
Bir özel mesaj atabilir misin?
Benim de çok memnun hatta hayranı olduğum bir site var da.
Acaba aynı mı yoksa daha iyi var mı merak ettim, öğreneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…