Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Son düzenleme:
Surri nereye gitti yav
buradayım
Benim albüme bakıyordu az önce
evet baktım ve gördüm, rabbim bağışlasın prensesını
Herkes foto peşinde
çok benzıyonuz dedınız, bende gerçekten benzıyor muyuz diye tekrar koyayım dedım
ya aus var ya ben hic foto moto dusunmezdım bu afoyla surri benı bu hale getirdi yaa
hadi be sende , foto devrımını ben başlatmadım
tamam surriyle benzerligimizi konusuyorduk geldim
maritsa kımseye tavrımız yok ya hu
aynen, ben sadece yüz hatlarımızı benzettım sen neyı benzettın söyle bir hele
yok yeni, sinemalarda henüz, bekleyelim bakalım, gerçi yorumlarda çok beğenmişler.
ben yorumlara pek güvenmıyorum, zevkler tartısılmaz çünkü fragman ve konuya bakarım

Ya sorma saldım kendimi çok fenali.Kk sonumu hazırlıyor sanki .

Ne ayak kardeş :/ yeni üyelik ve ilk mesaj :/

Benimde sonum seninle aynı

Kedinin dönüşü gibi bir koku geldi burnuma

Düzenleme:yok vazgeçtim , türkçe düzgün ; onunla tartışan kimse onun dönüşü olabilir.

Son düzenleme:

oo iyisin bizim ismail abi mi dayın senin yarın bi sorayım seni nasıl biriymişsin reşit olmadan sevgilinle yaşadığını biliyordur oda ortak demek ki bu suça türk kanunlarında aile izin verse bile reşit olmayan bir kızın böyle yaşamması kendisine sevgilisine ve en önemlisi ailesine suçtur burası senin büyük kanıt yerin şekerim dikkatli ol bence dayın da amcanda babanda olsa o da seninle kurban gitmesin bir tavsiye

kediyi tanıdıgın için m üye oldun anlamadım ben

Kıza göz dağı fln mı veriyorsun kendi çapında :/ ne ayaksın .
Sohbetle gram alakası olmadan tipler ,içeriye dalmaya başladı .

Kal geldi birden .....

Ne oluyoruz dedim...............

O üye şu an burada değil banuuuuu..........:44:

allah allah 13 yaşında barlara gitmenin övünülmesi cern'de yeni bir buluş yapmanın övünülmesi ile eşdeğer...
bi yaşıma daha girdim : )

kimsin sen yenı üyesin ve o yorumu buldun çıkardın ve yorum yaptınEki Görüntüle 578041

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…