Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Kızlar bu kız yatar artık :KK43:

İyi uykular bana .
Yarından itibaren ders calışmamız lazım aus ya :KK5: kk yı dondursak mı bir sureligine :KK52:

Kızlar bu kız yatar artık :KK43:

İyi uykular bana .
Yarından itibaren ders calışmamız lazım aus ya :KK5: kk yı dondursak mı bir sureligine :KK52:

Bende kendime kesin şart koydum pazartesi babam gitsin derhal başlıyorum.

Dondurur muyum , az mı girerim bilemem de.

Yatırdım parayı yattım kitapların üzerine olmuyor yani

güzel anneler ben hayalkurmaya gidiyorum : )) cazibe hanım yatağa iki seksen uzanacak az sonra : ))
iyi gecelerrr...

Üffff kızlar dünkü konuyu konuşmayalım ya boşverin...Anladığım kadarıyla hemen hepimiz aynı fikirdeydik zaten o konuda....

Ben fotolarınızı göremedim ..Özelden yazın facelerinizi bakacam...:KK52:

İki dakika yok oldum hemen olay oluyor:KK52:
Ben kaçtım kızlar bebişim uyandı karnını doyurayım yatırayım bende yatarım artık
İyiceler, bol kahkahalar yarın görüşürük:KK54:

Jovani_Mezuniyet_Elbisesi_77760_o02.jpg

nişanıma bundan istiyom:KK53:

Üffff kızlar dünkü konuyu konuşmayalım ya boşverin...Anladığım kadarıyla hemen hepimiz aynı fikirdeydik zaten o konuda....

Ben fotolarınızı göremedim ..Özelden yazın facelerinizi bakacam...:KK52:
Yatacağım dedim ama hangi konu o ?
Benim face adresim yok zaten :)
Bende kendime kesin şart koydum pazartesi babam gitsin derhal başlıyorum.

Dondurur muyum , az mı girerim bilemem de.

Yatırdım parayı yattım kitapların üzerine olmuyor yani

Evet şunun şurasında az bir zaman kaldı :KK43:

Revolutıon adlı diziyi izlemiş myidniz cnbc 'de... bugün star'da ilk bölümü ile başlamış , bir gözümde orada ; ilgimi çekecek gibi sanki

Revolutıon adlı diziyi izlemiş myidniz cnbc 'de... bugün star'da ilk bölümü ile başlamış , bir gözümde orada ; ilgimi çekecek gibi sanki

yok canım izlemedim ben :KK53:
ben netten takip edıyorum çok begendığım bir site var, maşallah sorunsuz ve bütün sezonlarını izliyorum.dizilerim bitti ( yenı bölümlerini beklıyorum )
yeni diziye başlıycam ama kararsızım:KK53:

yok canım izlemedim ben :KK53:
ben netten takip edıyorum çok begendığım bir site var, maşallah sorunsuz ve bütün sezonlarını izliyorum.dizilerim bitti ( yenı bölümlerini beklıyorum )
yeni diziye başlıycam ama kararsızım:KK53:

Neleri bitirdin say , bende tavsiyede bulunayım

X