Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hanımlar buyrun bakınız albümden : )
son dakika son şekilde sıcak sıcak sundum kendimi size
ara beni boya beni : ))

Kızlar benim tavrım belli .Kk'da hiçbir zaman fot. moto paylaşamam .Üzgünüm ama durum bu .

O zaman nerede koyucan ? KK de koyma tamam :) Çok azcık görmüştüm gerçi ama onda da kız kardeşime benzettim seni..Eh sen de beni kendine benzettin..Meslekler de tamam :KK70:

Beğenmiştim,söylemedim mi ki....:44:..Bu gün beğendiğim renklerden 1 er kilo ısmarladım...Hani şu daha küçük olan numuneler var ya..Onları istersen yarım kiloluk olarak da satıyorlarmış..1 cm küpleri 4 parçaya bölüyorum artık...Daha ekonomik olucak...O kadar yüksek olmasına da gerek yok mozaiklerin zaten..Bir de zemin için zemin kumu da satıyorlarmış...Hani o firmanın sitesinde Arapça tuğra gibi bir mozak vardı ya..Onun da zemini kummuş tahmin ettiğim gibi..Ve satış fiyatı can alıcı...Vayyy be dedim...

Eveeeettt..Ben de şubat doğumluyum..Kova burcuyum :KK1:

Aaaa şu numuneleri ısmarladığımız yerden mi diyorsun ? yarım kilo olarak satıyorlarsa çok iyi :26: ama ben küçük parçalar ile çalışmak istemiyorum .Benim yapacağım tabloda öyle değil zaten görmüşsündür .Bir de numunelerin eni çok kalın gelmişti bana .ağırlık pek yapmasını istemem açıkcası .
neyin uzerine yapacaksın ,onu sormayı unuttum .

zemin kumunu kaça satıyorlarmıs :26: annem basımın etini yiyiror ,benimde baslamam lazım .

Aaaa şu numuneleri ısmarladığımız yerden mi diyorsun ? yarım kilo olarak satıyorlarsa çok iyi :26: ama ben küçük parçalar ile çalışmak istemiyorum .Benim yapacağım tabloda öyle değil zaten görmüşsündür .Bir de numunelerin eni çok kalın gelmişti bana .ağırlık pek yapmasını istemem açıkcası .
neyin uzerine yapacaksın ,onu sormayı unuttum .

zemin kumunu kaça satıyorlarmıs :26: annem basımın etini yiyiror ,benimde baslamam lazım .

Zemin kumu için numune gönderecekler...Burada bir akvaryum malzemeleri satan yerden 1 kg .siyah kum ısmarladım..5 tl ye...Ben mdf ye yapıyorum..Fayans da olabilir aslında...Küçük olan numuneleri yarım kiloluk da satıyoruz dediler telefonda...İşte bana da kalın geldi ama elmas uçlu kerpetenle kırabiliyorsun rahatça........

Aynen düşündüğün gibi .

Evet canım .kardeşin de sen de çok güzelsiniz .:nazar:

O senin güzelliğin canım...Ben de benzettim kafatası yapımız da aynı gibi...

Benim güzelliğim senin güzelliğin,senin güzelliğin benim güzelliğim diyerek çıkayım işin içinden...Bana benziyorsun diye diyorsam adım Narmik olmasın...:KK53:

X