Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Kaçtım sanmayın , oğlum bu gece dedesi var diye uyumak istemedi.Alışık değilim bu saatlerde ayakta kalmasına , birazcık onunla uğraştım,kitabını okudum geldim:KK16:

aus u gören var mı arkadaşlar

Var, melodi.

Sen koy ,arkasına ben koyacağım gibi bir cümle kullanmış mıydın :) tabi ki hayır .
:KK52:

Aus özel msjına bakar mısın ?

Baktım ve cevap yazdım canım , şimdi sen bak:KK34:

ausu gören cennetlik:KK52:

Cennete girmek kolay değil , size kıyak yapıyorum işte:KK37:

gwen konun yok konuşacak konu değiştirin diyorsun :KK53:

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya:KK53::KK53:

Hani bir gün demiştim ya ; sana ısınamadım diye...Vazgeçtim:KK52:

Son düzenleme:
Ben foto koyuyorum albüme falan..Kötü mü yapıyorum diye de düşünüyorum ama bir yandan evli iki çocuklu birinden kimin ne düşüncesi olacak ki kötü emelleri için kullansınlar diye düşünüyorum... Acaba diye de kafam kurcalanıyor....:44:

Aaa öyle mi,oraya göz atayım hemen..Orada mozaik tablolarını satanlar var...

Bu arada Auscum iyi ki açtın bu geyik topiğini yaa..Konu dışı mesajdan ceza almıyoruz...Sayende şu an 10 dakika engeli olmadan iletişim kurduk Maritsacımla da...:KK16:

Bak canım .Zaten tek bir üye satıyor ,fiyatlarıda çok çok uygun onda .

Satanlar mutlaka oluyordur canım .Ben kullanmadığım giysileri bile gg'den sallıyorum :KK52:

---

İyi ki açmış topiği gerçekten :KK31::KK31::KK31:.Msj kutumuz doldugunda, insan nereden yazacagını bilemiyor bazen .

Maritsa ve Narmik ;bende muhteşem deha kova kadınıyım:KK51:
02.02.1979
14.02.1973 benim....
Bak canım .Zaten tek bir üye satıyor ,fiyatlarıda çok çok uygun onda .

Satanlar mutlaka oluyordur canım .Ben kullanmadığım giysileri bile gg'den sallıyorum :KK52:

---

İyi ki açmış topiği gerçekten :KK31::KK31::KK31:.Msj kutumuz doldugunda, insan nereden yazacagını bilemiyor bazen .
Bu gün baktım ,adam 1.500 e satıyordu...

yahu ben hiç birinizi göremedim :KK43:(
sayfanızı tıklıyorum albüm yok : ( benim arkadaşımsınız neden çıkmıyor?

Ben foto koyuyorum albüme falan..Kötü mü yapıyorum diye de düşünüyorum ama bir yandan evli iki çocuklu birinden kimin ne düşüncesi olacak ki kötü emelleri için kullansınlar diye düşünüyorum... Acaba diye de kafam kurcalanıyor....:44:

bnde bundan korkuyorum valla.ınsan yınede guvenemıyor ama bende bırkac kere sadece arkadas lıstesıne ozel album yapmıstım

Aus bana kaynıyor millet ısınmayı bırak :KK51::KK53:

Ulen ben kendimi yanınızda çocugunuz gibi hissettim. eylül 89.

Narmik sana abla demeye karar verdim annem 67 li benim ya

Aus msj kutuma baktım ,duruma el atcam ,düzelticem :KK50:

1.500 sattıgı tablonun fot.sunu koysana canım :KK30: çok merak ettim yahu .

Ben kova değilim kızlar ,duygusal bir balığım :KK31:

X