Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
: )) olur çekip koyayım, hatta şu an bilg.çekip ekleyim son şekil olsun : )
kabul??
Hoşbuldum canım,nasıl olsun..Sen de iyisindir inşallah..Çocuklarlaydım...Mermer,cam kırdım sürekli bu gün..Fırsat bulduğumda yani...Kış dönemi çocukları kreşten almayı düşünüyorum..Bu gün biriyle görüştüm bana evde yardım etsin diye...Yılbaşından sonra başlayacak...Bakalım artık,hayırlısı....
Ebuss dan başkasının fotosunu göremedim senin profilinde canım...Aaaa Maritsa sen de mi şubat doğumlusun ?
Hoşbuldum canım,nasıl olsun..Sen de iyisindir inşallah..Çocuklarlaydım...Mermer,cam kırdım sürekli bu gün..Fırsat bulduğumda yani...Kış dönemi çocukları kreşten almayı düşünüyorum..Bu gün biriyle görüştüm bana evde yardım etsin diye...Yılbaşından sonra başlayacak...Bakalım artık,hayırlısı....
Görünmüyor arkadaşlar. Rahat olun..
Ebuss dan başkasının fotosunu göremedim senin profilinde canım...Aaaa Maritsa sen de mi şubat doğumlusun ?
Mozaik tablo olayı nasıl gidiyor canım ? ben geçen yapacağım tablonun resmini koymuştum,nasıl buldun onu ?
Evet canım ,sende mi Şubat dogumlusun yoksa
gel bakim maritsa hemen resim koyuyorsun
kandırdın len beni
aus u gören var mı arkadaşlar
gel bakim maritsa hemen resim koyuyorsun
kandırdın len beni
Sen koy ,arkasına ben koyacağım gibi bir cümle kullanmış mıydın :) tabi ki hayır .
Senin resim nezaman geliyor repo bekliyoruz
koyacagım ben de karyaya bakayım da bulasıgı halledip koyayım canım
Mozaik tablo olayı nasıl gidiyor canım ? ben geçen yapacağım tablonun resmini koymuştum,nasıl buldun onu ?
Evet canım ,sende mi Şubat dogumlusun yoksa
Bulaşık mulaşık anlamam hemen isterim ben