Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hoşbuldum canım,nasıl olsun..Sen de iyisindir inşallah..Çocuklarlaydım...Mermer,cam kırdım sürekli bu gün..Fırsat bulduğumda yani...Kış dönemi çocukları kreşten almayı düşünüyorum..Bu gün biriyle görüştüm bana evde yardım etsin diye...Yılbaşından sonra başlayacak...Bakalım artık,hayırlısı....

İyiyim canım sağol....
Hayırlısı olsun canım daha iyi olur inşaallah:KK19:

Ebuss dan başkasının fotosunu göremedim senin profilinde canım...Aaaa Maritsa sen de mi şubat doğumlusun ?

Hoşbuldum canım,nasıl olsun..Sen de iyisindir inşallah..Çocuklarlaydım...Mermer,cam kırdım sürekli bu gün..Fırsat bulduğumda yani...Kış dönemi çocukları kreşten almayı düşünüyorum..Bu gün biriyle görüştüm bana evde yardım etsin diye...Yılbaşından sonra başlayacak...Bakalım artık,hayırlısı....

Mozaik tablo olayı nasıl gidiyor canım ? ben geçen yapacağım tablonun resmini koymuştum,nasıl buldun onu ?
Evet canım ,sende mi Şubat dogumlusun yoksa :KK31:

Ebuss dan başkasının fotosunu göremedim senin profilinde canım...Aaaa Maritsa sen de mi şubat doğumlusun ?

ebuss zaten sende eklı.:KK31: demek ki görülmüyormuş:KK53::KK53:

Mozaik tablo olayı nasıl gidiyor canım ? ben geçen yapacağım tablonun resmini koymuştum,nasıl buldun onu ?

gel bakim maritsa hemen resim koyuyorsun:KK14:
kandırdın len beni:KK19:

Bir saattir bekliyorum kimseyi göremedim.:KK14:

Yatıyorum ben sabah aşkımla buluşacağım,iyi geceler size.:KK19:

Kızlar benim tavrım belli .Kk'da hiçbir zaman fot. moto paylaşamam .Üzgünüm ama durum bu .

Beğenmiştim,söylemedim mi ki....:44:..Bu gün beğendiğim renklerden 1 er kilo ısmarladım...Hani şu daha küçük olan numuneler var ya..Onları istersen yarım kiloluk olarak da satıyorlarmış..1 cm küpleri 4 parçaya bölüyorum artık...Daha ekonomik olucak...O kadar yüksek olmasına da gerek yok mozaiklerin zaten..Bir de zemin için zemin kumu da satıyorlarmış...Hani o firmanın sitesinde Arapça tuğra gibi bir mozak vardı ya..Onun da zemini kummuş tahmin ettiğim gibi..Ve satış fiyatı can alıcı...Vayyy be dedim...

Eveeeettt..Ben de şubat doğumluyum..Kova burcuyum :KK1:

X