Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hoca birgün komşusundan kazan istemiş. Komşusu kazanı vermiş aradan zaman geçmiş................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoca da demişki doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun.

güzeldi:KK31::KK31:

Direk bu yorumu gördüm imkan olsa popomla gülücem :)
Yahu sen şimdi 18 yaşında değilmisin 5-6 sene öncesi nasıl gidiyordun barlara:)
Yahu bırak git hayal aleminde mi yaşıyorsun 12 - 13 yaşındaki çocuk bara girecek ha uff :)
Ergene bak aileden torpillsin herhalde sen hani bilmem neyin izmirde neydi :)
Karakolda müdürmüydü neydi yahu bak unuttum şimdi :)
Valla ha hayal gücün çoook geniş :)
Hadi senin yatak saatin geldide geçiyor uyumazsan büyüyemezsin ve kafanın içinde taşıdığın şu akıl olan torba büyümez gelişmez sonra hoş bu saatten sonra nasıl gelişicekse:)
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.

13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan :KK34:

Hadi canım hadiiii

Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.

13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan :KK34:

Hadi canım hadiiii

Kedi ortalığı karıştırıp duruyosun yaa

Hadi canım hadiiii

kedi banlanacaksın

mune dediklerim çıkıyor ne diyorsun benden editör olur mu:KK23::KK23:

Hadi canım hadiiii

Aaa kııı kuzenimin halası da emniyet amiriydi İzmir'de bak...Ama vefat etti..Allah rahmet eylesin........

X