Tekila olursa içerim, şarapla aram yok
Seviyorsan tekila alacaksın ulen
fark etmez anacım
Atla gel yamacıma o zaman, maritsaya da buradan nanik yaparız
hemen geliyorum
bana bak
bana öyle 2-3 şat yetmez heee
sabaha kadar içecez ulen
Bana da yetmez, bilenler bilir
Şişe alırız şekerim
Ah surri, keşke izmirde olsaydın, gerçekten gelirdin
Açardım kapıyı sana, bir ne göresin kaslı maslı bir erkek, piiiuuu çekerdim seni kapatırdım kapıyı üstüne
kız içince bana saldırmaya kalkmayasın :26: heralde şişe alırız ; ama 2-3 şattan sonra yanlız kalmak istemıyorum
onun için dedıydım
Sapık mıyım ben ayol
Maritsayı da çağıralım o zaman
bilemem , buradan gözükmüyor için
aman,,,senden mi korkcam
ben küçükken tekvando ya gitmiştim haberin olsunboşuna yolmaya meraklı değilim yani
Sapık mıyım ben ayol
Maritsayı da çağıralım o zaman
hemen geliyorum
bana bak
bana öyle 2-3 şat yetmez heee
sabaha kadar içecez ulen
kız içince bana saldırmaya kalkmayasın :26: heralde şişe alırız ; ama 2-3 şattan sonra yanlız kalmak istemıyorum
onun için dedıydım
Hem kendi hem sesi çok güzel arkadaşımın...Bugün de bir güzel kaynatırız artık
Ne gündü be
Benimlede ilgili kafasında soru işareti olan varsa , ya simdi konussun ya da sonsuza dek sussun
Yarına İzmir buluşmamızı yapıyoruzgelmek isteyen var mıııııı
Melodi bu hafta İzmir'de olmadığından ,katılamayacak bize.
kimse kimseyle buluşmayacak
oturun yerlerınızde
Ne oluyor bakiim orda
Kim alem yapıyor, neyi kutluyor? bu bir çelişkimidir?
Bunların 3 ünün cevabını istiyorum hemen
Yahu bu arada aklıma takıldı geceden beri , zıkkım tabletten girince uzunca yazamadım.
Hani ben angel özelde , Osmanlı'da Seks Hayatı belgelerini bana yolladı falan yazdım ya ; manyak bir fantazi falan gelmedi değil mi kimsenin aklına
Sadece Türkiye ve Dünya Gündemi topiğindeki Muhteşem Yüzyıl'dan bir anlaşmazlığa düşmüştük , yazdığının belgesi var mı diye sorunca onları yollamıştı.
Aman diyeyim ha
Yahu bu arada aklıma takıldı geceden beri , zıkkım tabletten girince uzunca yazamadım.
Hani ben angel özelde , Osmanlı'da Seks Hayatı belgelerini bana yolladı falan yazdım ya ; manyak bir fantazi falan gelmedi değil mi kimsenin aklına
Sadece Türkiye ve Dünya Gündemi topiğindeki Muhteşem Yüzyıl'dan bir anlaşmazlığa düşmüştük , yazdığının belgesi var mı diye sorunca onları yollamıştı.
Aman diyeyim ha
Aman diyeyim ha
neyse artık oyle düşündüyse de bıttı gıttı.
yenı uyelık alıp gelırse o fena onun dısında bosverelım artık
Sana sapık gözüyle bakmaktan kurtardın beni kuzum
hiç öyle şeyler düşünmedim
neyse artık oyle düşündüyse de bıttı gıttı.
yenı uyelık alıp gelırse o fena onun dısında bosverelım artık
Kamasutra tek benim mi aklıma geldi............Senin düşüncelerinden yana şüphem yoktu ki
İşte bu ! Biliyordum Surrender'ın aklından geçenleri
Ben size açıklama yaptım canım , ona değil
Kamasutra tek benim mi aklıma geldi............