Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yarına İzmir buluşmamızı yapıyoruz :KK52: gelmek isteyen var mıııııı :KK54:

Melodi bu hafta İzmir'de olmadığından ,katılamayacak bize.:KK19:

Ama canım çok erken yaptınız yahu, o değil de, yüzüme de TCA uygulamıştım, soyum soyum soyuluyorum şu an:KK17:

Biz seninle buluşuruz yine:KK34:

Ama canım çok erken yaptınız yahu, o değil de, yüzüme de TCA uygulamıştım, soyum soyum soyuluyorum şu an:KK17:

Biz seninle buluşuruz yine:KK34:
Çok uzatmayalım dedik .Toplamda 3 kişiyiz şu an .

Ben de aynıyım :KK43: cildim pul pul soyuluyor :KK50: uçuğumda tam geçmedi .
Olur canım :KK16: şu an gelebilseydin ,iyi olurdu tabi.

Göğüs hastalıkları uzmanlarına soru sormuştum..Bir doktor sitesinde...Biri cevap vermiş,biri de online olduğunda cevap verir herhalde...Biri de sorumu silmiş...Maille bildirim geldi...Ya nasıl sinirlendim anlatamam..Sanki sorumda terbiyesizce bir şey vardı...Kim oluyor ki üsturupla derdini anlatan bir hastanın sorusunu siliyor... Hasta mıdır nedir yaa...Şikayet ettim o siteye...:KK47:

Göğüs hastalıkları uzmanlarına soru sormuştum..Bir doktor sitesinde...Biri cevap vermiş,biri de online olduğunda cevap verir herhalde...Biri de sorumu silmiş...Maille bildirim geldi...Ya nasıl sinirlendim anlatamam..Sanki sorumda terbiyesizce bir şey vardı...Kim oluyor ki üsturupla derdini anlatan bir hastanın sorusunu siliyor... Hasta mıdır nedir yaa...Şikayet ettim o siteye...:KK47:

Canım en yakın zamanda randevunu al, ihmal etme...
Kalple ilgili bir sıkıntı da olası...
İhmal etme lütfen..

Belki siteden kaynaklı bir durumdur :KK50:
Ne zamandı tam olarak şimdi?

Yarına saat 14:00'da ksk buluşuyoruz canım .Yoksa geliyor musun :KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:

Akciğerlerle ilgili diye düşünmüştüm..Kalple ilgili ??? :26:

Bir uzman akciğer elastekiyetinizin azalmasına bağlı olabilir dedi....

Şöyle bir mantık kurdum, şimdi babam kalp hastası ya benim, ona hep nefes egzersizi yapması için verilen aletler vermişlerdi...Acaba dedim böyle bir sıkıntı da olabilir mi..Bildiğimden değil yani..
Ne için gidiyoruz doktora ne çıkıyor..
Sen hemen bir randevu al..

Ama yüzüm çok fena yahu:KK52:
Korkup kaçarsınız falan:KK53:
Ben yine söz vermeyeyim canım, nerede buluşma?

Çaresi bepanthene plustan geçiyor .:KK52::KK52: inan benimde çok kötü .
Üstelik stresten 4 tane sivilce çıktı cildimde .
Sen ne kadar kötü görünebilirsin ki :KK31: hıhhhhh itiraz kabul etmiyorum .:KK19:

14:00 ksk metronun orada olacak .Oradan istediğimiz mekana geçeriz .

Şöyle bir mantık kurdum, şimdi babam kalp hastası ya benim, ona hep nefes egzersizi yapması için verilen aletler vermişlerdi...Acaba dedim böyle bir sıkıntı da olabilir mi..Bildiğimden değil yani..
Ne için gidiyoruz doktora ne çıkıyor..
Sen hemen bir randevu al..
Canım kalple ilgli bir sorunum yok...
Belki siteden kaynaklı bir durumdur :KK50:

Yarına saat 14:00'da ksk buluşuyoruz canım .Yoksa geliyor musun :KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:

Evet siteden kaynaklı bir durummuş....Rezil oldum adama :KK50: Hemen arayıp özür diledim....Offfffff offfffffffff...Kırdım kalbini adamcağızın yaaa...Çok üzgünüm..........:KK14: :KK14: :KK14:

arada bir yokluyorum sizi:KK51:
terso bir durum var mı diye.:KK31:
oldugu an üşüşürüm başınıza rahat durun.:KK57:
erkek merkek vakası olursa bir alo diyin yeter:KK14:

Selam hatuşlar:KK3::KK3::KK3::KK3:napıyonuz bakıyım:13::13::13::13:

Napalım canım, sıkılmaca:KK31:

kimse kimseyle buluşmayacak:KK47:
oturun yerlerınızde:KK23:

Kıskanç insan, paylaşamıyorsun tabi beni:KK23:

arada bir yokluyorum sizi:KK51:
terso bir durum var mı diye.:KK31:
oldugu an üşüşürüm başınıza rahat durun.:KK57: