Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Melo seni kendime hep yakın buldum sevgili arkadaşım. Aramızda belli edilmesede bi yakınlık olduğunu hissettim.

(3 kağıtçılığımız aynı hacı)

Seçimler yaklaştı, ripo da bir seçmen napalım

Hadi bende yattim.
Bu arada kafasinda benimle ilgili soru isareti olan varsa ne bileyim ; gizemli bir uyelik oldugumu falan dusenen,hem sesli hem fotografik olarak melodiye zuur buldum.

Hem kendi hem sesi çok güzel arkadaşımın... Bugün de bir güzel kaynatırız artık

böyle ol canımı ye
gözümsün

Eyvallah gözüm, ayıpsın

ya bu aus ous bunlar ne demek?
sürekli görüyorum topıkklerde:44:

Ambitious isimli bir üyeden geliyor bu ous kelimesi...

Arkadaşın biri bunun ingilizce bir kelime olduğunu anlamamış..Yaa demiş sana nasıl böyle bir nick almana izin verdiler ??

Tabi Türkçe olduğunu düşünerek okuyunca ..........

Sonra espirisi yapıla yapıla kocalara,sevgililere yani erkeklere ous denilmeye başlandı...

Sinir bozucu topiğinden kalma bir espiri...................................

Günaydın bu arada..Hayırlı cumalar....İsteklerimizin,dualarımızın gerçekleştiği bir gün olması umuduyla...........

İşte bende aynı şeyi söylemek istemiştim çok teşekkürler

Şu an birlikte TRT Çocukta Arda ve Ceren i izliyoruz...Toplama işlemlerini oyun şeklinde yapıyorlar...3 elma 2 elma daha kaç eder dedi..Oğlum beeeesss dedi...

4 armut 6 armut daha kaç eder dedi..Oğlum ooonnnn dedi....

Bilmiyorum belki aynı bölüm daha önce de yayınlanmışsa ezberlemiş olabilir....

10 a kadar saymasını biliyorlar sadece..8 i atlıyorlar çoğu zaman...........

Bizde izliyoruz onu demek faydası oluyor..
Aferin delikanlıyaAklında tutması bile çok güzel

Ne gündü be

Hadi bende yattim.
Bu arada kafasinda benimle ilgili soru isareti olan varsa ne bileyim ; gizemli bir uyelik oldugumu falan dusenen,hem sesli hem fotografik olarak melodiye zuur buldum.

Benimlede ilgili kafasında soru işareti olan varsa , ya simdi konussun ya da sonsuza dek sussun

Benimle ilgili soru işareti olana pess derim açıkçası....

Gerek face de gerek msn de gerekse telefonda birebir konuştuklarım var

Yavv Mune ile bile konuştum telefonda 1-2 sefer.....

Geçtim galiba sınıfı ben....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kimseyle konuşmadım Ama 2.5 yıldır bu maskeyi takamazdım galiba elbet bir düşüren olurdu

Günaydın kızlar

Ben % 100 eminim Narmik e o tamamen gerçektir.
Yalan yok Benden de emin olmayan var mı acaba?

Yeni bir güne merhaba diyelim
Atraksiyonlar hep gece oluyor ya... Biraz da gündüz olsa biz de canlı canlı görsek.
Tavuk gibi kızım 10-10.30 dedim mi yatarım bana da yazık
[video=youtube;rk4OYJ83q3Q]http://www.youtube.com/watch?v=rk4OYJ83q3Q&list=LLvxvTV_MW_hW3Zkd1JrrYAA&index=1[/video]

Narcım hiçbir fikrim yok o yüzden yazmayım dedim .

Tamam canım,sağolasın yine de...Elbette çok büyük bir kayıp değil balon şişirememek ama daha önce böyle bir durumum olmadığı için ve aynı şey kızkardeşim için de geçerli olduğu için kafamı kurcalamaya başladı...İnternette araştırdım ama bulamadım buna dair bir şey..........

Acaba ciğerlerinle ilgili mi bir sorun var allah göstermesin ,ihmal etme canım .

Ben de yüz kaslarım çalışsın diye ,hergün 2-3 kez balon şişiririm .Biraz erken başladım yüz yogası olaylarına :)

Yarına İzmir buluşmamızı yapıyoruz gelmek isteyen var mıııııı

Melodi bu hafta İzmir'de olmadığından ,katılamayacak bize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…