hadi iyi zabahlleeerrrr
Melo seni kendime hep yakın buldum sevgili arkadaşım. Aramızda belli edilmesede bi yakınlık olduğunu hissettim.
(3 kağıtçılığımız aynı hacı)
Hadi bende yattim.
Bu arada kafasinda benimle ilgili soru isareti olan varsa ne bileyim ; gizemli bir uyelik oldugumu falan dusenen,hem sesli hem fotografik olarak melodiye zuur buldum.
böyle ol canımı ye
gözümsün
ya bu aus ous bunlar ne demek?
sürekli görüyorum topıkklerde:44:
Birçoğumuz evli, nişanlı, flörtü var veya hiç erkek arkadaşı yok ama hepimiz bu siteyi kadınlara özel olduğu için tercih ettik.
Yıllardır üyeyim siteye, eşim kullanıcı adımı da bilir, şifremi de söylerim fakat bir kere dahi göz ucuyla olsun bakmamıştır yazdıklarıma, yazdıklarınıza.
Burası benim özel alanım, ne yazacağımı, nasıl yazacağımı bilecek karakterde biriyim. Her yazdığımın arkasında da dururum, yeri geldiğinde eşimde tavırlarımın arkasında durur.
Biz bu siteye güvendiğimiz için giriyoruz, eşlerimiz, nişanlı veya flörtlerimizde güvendikleri için bu sitede oluşumuza ses çıkarmıyor.
Görüyorsunuz bir kere güveniniz yıkılınca hepiniz tanıdığınızı sandığınız kişiyi aslında ne kadar az tanıdığınızı fark ettiniz.
O yüzden siz siz olun, özelinizi açmadan önce defalarca düşünün.
------------
reptomim Kazen'inde benimde sevmediğimiz üye yok, arada sinir krizi geçirten üyeler var, kim onlar diye sorma zira dönem dönem değişkenlik gösteriyor, tek kişiye takılıp kalmıyoruz, arajman yapıyoruz
Maşaallah
Şu an birlikte TRT Çocukta Arda ve Ceren i izliyoruz...Toplama işlemlerini oyun şeklinde yapıyorlar...3 elma 2 elma daha kaç eder dedi..Oğlum beeeesss dedi...
4 armut 6 armut daha kaç eder dedi..Oğlum ooonnnn dedi....
Bilmiyorum belki aynı bölüm daha önce de yayınlanmışsa ezberlemiş olabilir....
10 a kadar saymasını biliyorlar sadece..8 i atlıyorlar çoğu zaman...........
Hadi bende yattim.
Bu arada kafasinda benimle ilgili soru isareti olan varsa ne bileyim ; gizemli bir uyelik oldugumu falan dusenen,hem sesli hem fotografik olarak melodiye zuur buldum.
Benimle ilgili soru işareti olana pess derim açıkçası....
Gerek face de gerek msn de gerekse telefonda birebir konuştuklarım var
Yavv Mune ile bile konuştum telefonda 1-2 sefer.....
Geçtim galiba sınıfı ben....
Narcım hiçbir fikrim yoko yüzden yazmayım dedim .
Tamam canım,sağolasın yine de...Elbette çok büyük bir kayıp değil balon şişirememek ama daha önce böyle bir durumum olmadığı için ve aynı şey kızkardeşim için de geçerli olduğu için kafamı kurcalamaya başladı...İnternette araştırdım ama bulamadım buna dair bir şey..........