Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

He ya, herkes ev hanımı mı hıh der ama zor zanaattir ev hanımlığı, üstelik benim eşim 7/24 evde, işini evden yürütenlerden, home office.
Şikayetçi değilim, aksine evde olmadığında bir yanım yokmuş gibi oluyor, biraz düşkünüzdür de birbirimize, eşimle sohbet et, hizmet et, kızımla ilgilen, ev işleri, fatura ödemeleri ve alışveriş için koştur, siteye gir, komplike bir hatunum, her işe yetişiyorum:KK51:

Sırf bunları kotaramayacağımı, iyi bir ev hanımı olamayacağımı bildiğimden, bir işim olsun da bari elaleme 'çalışıyor da ondan yetişemiyor' imajı vereyim derdindeyim.:KK52::KK52::KK52:
Yapanın hakkının ödenemeyeceği, nadir iş ve yüklerden biridir ev hanımlığı...

Bende müsadenizi isteyeyim, çift görmeye başladım artık, reptomim'i çift görüyorum, 2. üyelikten banlamayayım, tamda enler yarışması arefesinde:KK14:
Hepinize hayırlı geceler, tekrar görüşmek üzere:KK5:

ya hu nedir bu editörlerden cektigim:KK19:
ban ban diye arkamdan koşuyorsunuz:KK52:
ama yetiştirtmemm:KK23:

neyse ya cok lak lak yaptım ben de iyi geceler herkese:KK16:

[video=dailymotion;xczcky]http://www.dailymotion.com/video/xczcky_arap-yukru-ayrylacayym_music#.UMp6A-R0CcY[/video]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

melo ne dıyon len
senın de sacların yolunacak belli ki:KK47:
aranmayın :KK23:

Kuzum yani yıkıldım, büyük hayal kırıklığına uğradım, nasıl olur, olur mu, yapılır mı böyle bir haksızlık diye...Durmam ben de giderim demek istedim yani..Bir sürü anlam yatıyor o cümlemin altında, yalnız yanlışlıkla ağlayacağıma gülmüşüm:26::KK14:

Kuzum yani yıkıldım, büyük hayal kırıklığına uğradım, nasıl olur, olur mu, yapılır mı böyle bir haksızlık diye...Durmam ben de giderim demek istedim yani..Bir sürü anlam yatıyor o cümlemin altında, yalnız yanlışlıkla ağlayacağıma gülmüşüm:26::KK14:

Melo seni kendime hep yakın buldum sevgili arkadaşım. Aramızda belli edilmesede bi yakınlık olduğunu hissettim. :KK19:

(3 kağıtçılığımız aynı hacı:KK53::KK53:)

Hadi bende yattim.
Bu arada kafasinda benimle ilgili soru isareti olan varsa ne bileyim ; gizemli bir uyelik oldugumu falan dusenen,hem sesli hem fotografik olarak melodiye zuur buldum.

Son düzenleme:

böyle ol canımı ye:KK51:
gözümsün :KK14:

X