Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2. üyelik olduğunu düşünmedim o gece , sadece angel bişeyler yazmak için dayanamadı ve arkadaşının adı ile girdi sandım.
Sonra 2. üyelikten gidince demek ki , angelin eski üyeliğiymiş diye düşündüm ama sadece düşündüm; bilgim yok.
Topluca mı çullanıyordu birde üstüne mune ablacığımmm. Melodi de gelirdi kesin
M e L o D i,
küs müs değilim, sen öyle sanıyorsun yav konuyu karıştırmayın, seçmenleri bile mevzuya katıyorsunuz
Evet arkadaşımın hesabıyla girdim.
Bunu ispatlama gibi bir şansım olmadığından. Benim üyeliğim biliniyor.
M e L o D i,
küs müs değilim, sen öyle sanıyorsun yav konuyu karıştırmayın, seçmenleri bile mevzuya katıyorsunuz
Ark kendi adıma şöyle söyleyeyim, o gece ben de buradaydım.
Bir süre sonra arkadaşıyım diye bir nick ve belirdi ve ben de herkes gibi şüpheye düştüm.
İki nickin profillerini inceledim kendi nazarımda, yazım stillerinden yorum yaptıkları konulara kadar.
Kendi görüşüm; dayanamadı da cadı üyelik buldu dedim ve sustum.
Çünkü çok da ortak nokta bulamadım ikisi arasında.
Kendi üyeliğin olmadığını düşünmemdeki en önemli etken ise, banı aldıktan yaklaşık yanılmıyorsam 1 saat gibi bir süre sonra ortaya çıkman oldu.
Eğer kendi üyeliğin olsaydı saniyesinde bu tezcanlılığınla olaya müdahale edeceğin intibası var bende...
Ausencia,
yani doğruyum, o gece 2. üyelikten banlama yaptığımda eğer gerçekten arkadaşı olsaydı, sen, Surrender, hatta reptomim bana özel mesaj atar mıydınız atmaz mıydınız?
Ben konuşmayayım, siz konuşun.
Yahu bu türkan şoray 60 da film çekmiş. 15 yaşında olsa 45 li olur şimdide 67 yaşında olur düz hesap 70 de. hiç göstermiyor ama.
(kimse demesin google yazıpta baksana kaç doğumluymuş diye beyin fırtınası yapıyorum burda
En teknoloji düşkünü kk üyesi:Arkangel; olarak belirleneceksin
ve daha yazı karakterlerinin ne şekilde kullanıldığından haberin yok.
bu kategoriyi sana neden verdiler sence?? mesleğin bilgisayarla ilgi olduğu için olabilir mi??
sanırım offıce programlarını bilmemen için , heralde ''bilgisayar tamircisi '' olman gerek ki; bu mesleği genelde erkekler seçer.
neyse,, sanırım yeterınce tatmın olmadığım , arkadaş olarak görülmediğim ve samımı sandığım bir arkadaş tarafından
dışlanmaya çalıştığım için saçmalıyorum
neyse
Bak surrendir bilmediğin konu hakkında yorum yapma...
Ayarlar kısmında seçimler yapılıyor ve yazı karakterin öyle kalıyor. ama burada sadece pro üyelere özel o seçenek.
Ben sana nasıl yapılıyor diye sorduğumda bir kereye mahsus nasıl yapıldığını sormuştum. Bilmiyorum o zaman pro üyelere özel birşey olduğunu. Ve farkındaysan ilk anlatmanda anlamıştım değil mi?
Hiç birşeyden anlamayan biri olsaydım anlamazdım.. hatta sen söylemiştin '' ben anlattığımı sanmadım ama sen anlamışsın''
Çingene söylentileri var ama aslında Kabardey Çerkeslerindendir kendisi...
Kendime de pay biçeyim azcık
Biz çerkesler yaşımızı pek göstermeyiz...
Kazen mesajı kökünden silmek yasak değil mi
Aha tartışma konusu hemen konu açayım, yöneticilerin ayrıcalığı nedir bu kk da??????? diye. Bol soru işaretli