İlk haftalar kusma olmadığı için çabuk kilo alıyor olabilirsin ben o dönemde kusmaktan 3,5 - 4 kilo vermiştim.
Birde senin tuvalet sorunun vardı değil mi ; yazacaktım ama benim bildiğim herşeyi denemişsin okudum. Kapanan konuda özelden devam etmiş hırsını alamamış deli fişek
daha 1 kilo civarı aldım, genelde tuvalet durumuma göre tartıda artı veya eksi gösteriyorum
malesef tuvalet sorunum var, ve arkadaşların dediği çoğu şeyi yapmama rağmen henüz çıkamadım.
kayısı ye, süt iç diyolar ama midem kaldırmıyo, yapamıyorum.
ilk zamanlarda kayısı yiye yiye içim dışıma çıktı, sonra midem kaldırmadı zaten.
hele o suda bekletip sonradan yemek var ya, kusmuk gibi göründü gözüme vıcık vıcık
komposto yapmayı düşünüyorum, kuru erik de alıp kayısıyla karıştırayım, tanelerini atarım sonra.
benim bu tatlı isteğim çok garip, ben anlamıyorum.
hamileliğin 3. haftasında falan çikolatadan bariz midem bulandı (çikolatacı olmama rağmen), 2-3 hafta yemedim; bi akşam tvde twings reklamını görünce acayip canım istedi, albeniye benzediği için. albeni'yi de çok severim. gitti eşim aldı geldi, albeni yedim twings i beğenmedim bu arada. hevesimi aldıktan sonra, yine ağzıma koymadım, yine dün akşam da canım bool sütlü çikolata istedi, reklamda gördüm. gitti aldı eşim, bi kare sütlü çikolatayı hüplettim anında. bu sabah da dünkü yediğim an geldi ve midem bulandı. bi daha yemeyi düşünmüyorum, ben tatlıyla yapamıyorum anladım ki. tatlının o tadı benim midemi kaldırıyo; her ne kadar çikolatayı arada canım istesede.
kayısının o tatlımsı tadı da beni bayıyo..taze kayısı olsa o kadar baymaz belki..
off bilemedim. hamilelik cidden çok değişik, zorlu bi süreçmiş. insan ne istediğini bilmiyo. aynı anda bi çok yemek geçiyo aklımdan.