Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kızlar şu şarkıyı dinleyin ve gecenın gizemine kapılıp gidin
acayıp güzel müzik yaa
romantızmın dorukları :21::21: [video=youtube;Xdl7Unn1AOM]http://www.youtube.com/watch?v=Xdl7Unn1AOM[/video]

öyle dinlemeden beğenmeyın hemen :63:

Melodi sevdiğim sözler topiğinde ;

GÜNEŞ PARLAMAKTAYKEN,EKİNİNİ BİÇ.

derken ; mesaj mı veriyor acaba millete?

Ahhh ahh bende burda saf saf yazıyorum hala

beni meloyla yemege göndersinle lüks restoranta baska bir şey istemem.
parayı da versinler
müzik eşliginde.
yemegımızı yer kalkarız :KK14:

Editörler de yan masada olurlar gözetlerle bizi kuzum, mönü dışı yiyor muyuz falan diye :63:
Biz kendi paramızla gideriz, hiç uğraşamayacağım şahsım ve ben :63:

Melodiiiiiiiiii

Açtım dedim ya yolları nerede mesaj:KK6:

Birde M e L o D i konusu üzerine bastığım parmağa , bu sayede kurtarılan surrender oyuna teşekkür ve yılın arkadaşı kategorisini alayım lütfen:KK9:

Kuzum yazdığın mesaja cevap vermiştim, dolu olduğunu görünce uyarı fırlatayım didim:KK24:
Sen yılın üyesisin zaten yahu, hatta ben onu yılın her şeyi yaptırp geleyim, sana uyarlasınlar:KK14:

Editörler de yan masada olurlar gözetlerle bizi kuzum, mönü dışı yiyor muyuz falan diye :63:

Kuzum yazdığın mesaja cevap vermiştim, dolu olduğunu görünce uyarı fırlatayım didim:KK24:
Sen yılın üyesisin zaten yahu, hatta ben onu yılın her şeyi yaptırp geleyim, sana uyarlasınlar:KK14:

:KK60::KK60:
ben sömürü açısından dedim ama melo
oralara gidecegiz sömürmeden mi gelecegiz.
a vallahi uyuyamam

Benim pilim bitti..Geç bile kaldım yatmakta...Kızım kreşe gidecek..Oğlum evde benimle...Yarın yerli malı kutlaması varmış...

Ya kaç yıldır sabah geç kalkmaya hasret kaldım... Şöyle 10 a 11 e hatta 12 ye dek deliksiz uyumak...........Olacak inşallah....İnanıyorum............:KK31:

Hayırlı geceler herkese............

Son düzenleyen: Moderatör:

Mönü dışı :KK60: :KK60:

Hanımlar ben uyardıkça siz üsteliyorsunuz... sonra mönü az geliyorsa biz ne yapalım:KK1::KK1:

Ziyaretçi ziyaretçi bi bakar mısınız ?

Siz kime oy vereceksiniz ?

Üye değilseniz , bir olun gelin hadi bi zahmet...hadiii

Canım meyve çekti... ne yesem?

Elmamı yiyim, Armutmu yiyim, çilekmi yiyim, şeftalimi yiyim, Atmı yiyim:KK35:

aslanım afo.
hallettin mi koçum
beni yazdıgın yerleri söylemene gerek yok:KK14:

X