Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben yine bir şey soracağım...
Seçilen üyelere ödül falan bir şey var mı?
Kuru kuruya mı bu uğraş?
Bari Kazen yemeğe götürse:KK52::KK52::KK52::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Son düzenleme:
Ne kadar incesin , ta oralara kadar bakmışsın.
Ben direk sildim o kategorileri:KK14:

Baktım tabi araştırma yaptım hatta:KK53: oyun kurdunada oyun bölümüne gidip 1. olanın adını yazdım:KK60:
Ama teknolojik üyeye kimseyi bulamadım teknolojik üye nasıl olur ki:KK53:

Tamamdır:KK1:

Fazla bir kategori doldurmadım ama hepinize yer verdim doldurduklarım arasındasınız:KK34:

Hepiniz nasbinizi aldınız:KK51:

Baktım tabi araştırma yaptım hatta:KK53: oyun kurdunada oyun bölümüne gidip 1. olanın adını yazdım:KK60:
Ama teknolojik üyeye kimseyi bulamadım teknolojik üye nasıl olur ki:27:

Aaaa burda Gates'in bacanağının halasının kızı, Jobs'un teyze kızı ARKANGEL var, lütfen...
Duymamış olalım...

ben bı en kendını begenmiş övüngeç kısmını doldurabılıcem sadece galbaaaaa bi arkadas varda yorumlarıyla gozume takılan:KK9: (suan aramızda yazanlar deıl buarada)

Olsun olsun buradan da olur , maksat ayağınız alışsın:KK51:

Öğrencilik yıllarımda takıntılıydım galiba biraz..Sen inci gibi yazınca çağrışım yaptı..Evde ayrı defter,okulda ayrı defter tutardım...Evde okulda yazdıklarımı geçirirdim...İlla çok düzgün inci gibi olacak...y harfinin kuyruğu biraz yamuk olsa kızardım kendime...Silince de silgi izi oluyor diye beğenmezdim...Direk yırtardım o sayfayı...Yırta yırta baktım olacak gibi değil....

O gün bu gündür mükemmel olmak zorunda olmadığımı aşıladım kendime....Boşver Narmik sen mükemmel olmasan da muhteşemsin zaten diyerek kendi kendime bu konuyu kapattım ve bu konuyu daha fazla uzatmadığım için kendimi tebrik ettim...:KK52: Eyvah en övüngeçe doğru aday olucam az sonra galiba... :KK53: :KK53:

Bugün bazıları hep bilinç altına çalışıyor.
Bu arada ben hala yırtıyorum beğenmediğim sayfaları:KK52:

Eyvaaaah gitti bir oy çöpe melodi

Ben yine bir şey soracağım...
Seçilen üyelere ödül falan bir şey var mı?
Kuru kuruya mı bu uğraş?
Bari Kazen yemeğe götürse:KK52::KK52::KK52::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Yok ben yemek falan istemem , bana bir yıl her topikte konu dışı yazabilme hakkı versinler:KK14:

X