Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
secmenimi çalmaz mısın
Ne kadar incesin , ta oralara kadar bakmışsın.
Ben direk sildim o kategorileri
benimkini zaten bildiginiz icin söylemeye gerek duymiyciimmm
Onca kategori var, aç gözlülük yapma
Beni sadece, en şahane, en zeki, en mükemmel kategorilerine yazacaklar..Diğerleri senin olsun
Ben yine bir şey soracağım...
Seçilen üyelere ödül falan bir şey var mı?
Kuru kuruya mı bu uğraş?
Bari Kazen yemeğe götürse
Baktım tabi araştırma yaptım hatta oyun kurdunada oyun bölümüne gidip 1. olanın adını yazdım
Ama teknolojik üyeye kimseyi bulamadım teknolojik üye nasıl olur ki:27:
ben bı en kendını begenmiş övüngeç kısmını doldurabılıcem sadece galbaaaaa bi arkadas varda yorumlarıyla gozume takılan (suan aramızda yazanlar deıl buarada)
Öğrencilik yıllarımda takıntılıydım galiba biraz..Sen inci gibi yazınca çağrışım yaptı..Evde ayrı defter,okulda ayrı defter tutardım...Evde okulda yazdıklarımı geçirirdim...İlla çok düzgün inci gibi olacak...y harfinin kuyruğu biraz yamuk olsa kızardım kendime...Silince de silgi izi oluyor diye beğenmezdim...Direk yırtardım o sayfayı...Yırta yırta baktım olacak gibi değil....
O gün bu gündür mükemmel olmak zorunda olmadığımı aşıladım kendime....Boşver Narmik sen mükemmel olmasan da muhteşemsin zaten diyerek kendi kendime bu konuyu kapattım ve bu konuyu daha fazla uzatmadığım için kendimi tebrik ettim... Eyvah en övüngeçe doğru aday olucam az sonra galiba...
Kuru kuruya mı bu uğraş?
hadi bee
bazen repromum yazasım gelıyor
hiçte akılda kalıcı değil
aha melodi suclu bulundu
daha listeni yollamamıstın değil mi
Baktım tabi araştırma yaptım hatta oyun kurdunada oyun bölümüne gidip 1. olanın adını yazdım
Ama teknolojik üyeye kimseyi bulamadım teknolojik üye nasıl olur ki
Aaaa burda Gates'in bacanağının halasının kızı, Jobs'un teyze kızı ARKANGEL var, lütfen...
Duymamış olalım...
Aaaa burda Gates'in bacanağının halasının kızı, Jobs'un teyze kızı ARKANGEL var, lütfen...
Duymamış olalım...
Kuru kuruya mı bu uğraş?
yav oraya pc mühendisi olan herhangi bir üyeyi yaz,tamamdır :))
Ama teknolojik üyeye kimseyi bulamadım teknolojik üye nasıl olur ki