Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Canım meyve çekti... ne yesem?

Elmamı yiyim, Armutmu yiyim, çilekmi yiyim, şeftalimi yiyim, Atmı yiyim:KK35:

Atı bana yolla, gerisi senin olsun.
Hatta evdeki milimum meyveleri de sana verip monopoly oyununa bağlayabilirim.
After künefe dedi, bende hatlar koptu zaten.
Anca at doyurur beni.:KK52:

Yahu 2012 en'leri topiğinde takılacağım ben bundan sonra ; konuyu yeni okuyan seçmenin aklında kalmak lazım

:KK60::KK60:
ben sömürü açısından dedim ama melo
oralara gidecegiz sömürmeden mi gelecegiz.
a vallahi uyuyamam

Sömürelim kuzum, sonra siteye bir giriyor muşuz "kürkünüz size dar geldiğinden dolayı üyeliğiniz patlamıştır diye bir yazı"..
Bak vallahi kendi pramızla gidelim biz yemeğe :KK60:

Mönü dışı :KK60: :KK60:

Hanımlar ben uyardıkça siz üsteliyorsunuz... sonra mönü az geliyorsa biz ne yapalım:KK1::KK1:

Gelir birazdan özlü sözleriyle :KK60:

Yahu 2012 en'leri topiğinde takılacağım ben bundan sonra ; konuyu yeni okuyan seçmenin aklında kalmak lazım
dur ben de geliyorum:KK55:
Sömürelim kuzum, sonra siteye bir giriyor muşuz "kürkünüz size dar geldiğinden dolayı üyeliğiniz patlamıştır diye bir yazı"..

olsun sömürmeden o masadan ayrılmam.:84:
seni ayrıca götürürüm ben sonra.:KK23:

Gelir birazdan özlü sözleriyle :KK60:

Atlarınız kaç günlük olsun 3,5,7 yada 1 ay!!?

:KK52:
Kolay gelsin Lady'm,
seni epey yoracağız, hakkını helal et, büyük bir sorumluluk yüklendi omuzlarına:KK14:

Yarışmayı duyanlar duymayanlara haber versin, yarışma sonuçlanana kadar rahat durup kurallara uyun, En seçildiğiniz ilan edildiğinde grileşirde tebrikleri kabul edemezseniz üzülürsünüz

Yukarıdaki mesaj mune'den gelmiş
:18::18::18:

Ve işin daha da tesadüfü , ben , repto ve surrinin mesajının altına:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:

Kolay gelsin Lady'm,
seni epey yoracağız, hakkını helal et, büyük bir sorumluluk yüklendi omuzlarına:KK14:

Yarışmayı duyanlar duymayanlara haber versin, yarışma sonuçlanana kadar rahat durup kurallara uyun, En seçildiğiniz ilan edildiğinde grileşirde tebrikleri kabul edemezseniz üzülürsünüz

Yukarıdaki mesaj mune'den gelmiş
:18::18::18:

:18::18::18::18::18:

Ben 2012 enlerde boy gösterdim bile:KK17:
Biraz daha dikkat çekici bir avatar mı koysaydım acaba?
Ya da yazı rengimi kırmızı yapsam daha göz alır mı?

Hadi kızlar fikir verin:KK14:

X