• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Keşke orada olsa bu sohbet ,daha çok katılım olur.Niye öyle dediğini anladım canım.Ne için darıldığını.Ama aklı sıra şaka yapmaya çalıştı arkadaş,ciddi söylediğini sanmıyorum

Hmmm çok yaşlanmışım ben ya .

Vukuatlardan da haberim yok artık .

Çıkışta beklenecek biri varsa , ıslık çalın yeter

Mesajlara hemen atlamasan olmaz düzelttim ama sen daha hızlısın benden :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ben de açık öğretime gidiyorsun ya,acaba üniversitenin ü sü mü dedim,baktım anlayamadım:confused:,hızlıyımdır,:rapci:netim sağolsun,bir de telden yazanlar geri kalıyor,yaza yaza klavye de de hızlandım.

Emekliye ayrıldım aebenim :KK69:

Teşekkürler güzel sözlerine .

Geçen akşam niyetim vardı , epey kalabalık bi sofra ile cebelleştim tüm gün ama o sıcakta malzemeleri ayrı çek , foto falan üşendim . Nevreste Nevreste duymasın :KK25::KK25:
Aşkolsun niye katılmadın:KK43:
5 kez katıldım be deynep ... En sonunda 1. olunca jübile yaptım . Hatta hemen ardından siteden 1,5 sene kadar ayrılınca arkamdan aus tencere tavaları kazanıp kaçtı dediler:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Evet evet öyle söylemiştik:rolleyes:
Kesin Nevreste Nevreste demiştir.Ben önceki yarışmaları bilmediğim için yetişemedim önceki yarışmalarına.Şimdi katılsan nuryolu nuryolu 'ndan korktukları gibi senden de korkarlar.O nasıl bir sunumdur öyle ,az göz ucuyla baktım,hepsi birbirinden güzel:kk77:,marifet damlıyor her birinizden:nazar:,bu yarışmaya da katıl da ,benim gibi senin marifetini bilmeyen de öğrensin seni:KK45: Nevreste Nevreste verdiğim gaz iyi mi?:KK48:
Süpersin deynep'cim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Oooo nevonun eskiden oklavası vardı :sinirli::sinirli:

Hala var mı :KK17:

Çok sağol canım , mutfağı seviyorum çok . Bir şeyler yapıp sunmak zevk benim için . Tabii yemekte:oops::oops: no diyet no stres :rapci:
Şimdi ihtiyacım olmuyor:KK73:Ama senin için kullanabilirim:sinirli::sopa::rolleyes:

Yok austum Nevreste Nevreste şimdi pamuk gibi :-) eh insanın kalbi neyse mutlaka yansır herşeyinede :KK66:
Çok teşekkür ederim:oops:

Eeee yaşlandı tabii

Nerdeee eski nevo:63:
Senin için eskiye dönüş yapabilirim:duduk:Yaşlandım mı:KK30:

:eek:Yoksa 1.oldum diye bizi mi kandırdı,1.olsa madalyası olurdu değil mi?:KK53:
Madalyalar geçen yıl toplu olarak verildi;)
O sırada Aus olmadığı için ona verilmemiştir..:KK19:

Yok patates tarifleriyle . Yanılmıyorsam diğerlerinde hep 2. likte kalmıştım .

Madalyam nerdeee nevoooo :)))
Haklarını arayacağımEn Büyük KK:KK45:

2013.... deynep senin başının altından çıkıyo bu konu hortlatma değil mi?:sinirli: ali nazik.... görmesem iyiydi seni :mad:
İftar menüsü konusuyla galiba ben hortlattım:oops:

Ausenciaaa neettiinn baciim :rolleyes:
Tum trif ve sunumlarin muhtesem gorunuyor ,ozellikle dondurmali irmige bayilirim ,enfess gorunuyor.Ellerine emegine saglik ,harika bir masa olmus ,Basarilar dememe gerek var mi :KK19: :KK30: :KK200: :kk77:

Ausenciaaa neettiinn baciim :rolleyes:
Tum trif ve sunumlarin muhtesem gorunuyor ,ozellikle dondurmali irmige bayilirim ,enfess gorunuyor.Ellerine emegine saglik ,harika bir masa olmus ,Basarilar dememe gerek var mi :KK19: :KK30: :KK200: :kk77:
Nur bu konu eski biri hortlatmış( kim acaba:KK45:)
Ausencia Ausencia bize yeni sofra kuracak:rolleyes:

Back
X