• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Auralı Migren

Amin insallah 😍 Bu ikinci bebegim. İlkinde gecmedi keske gecse valla.
Mentol tasini kullanıyorum rahatlatiyor. Magnezyum hic denemedim ama hamilelik sonrasi inşallah denerim 🙏
Gebelik takibinizi yapan doktorunuzla istişare edip temiz içerikli magnezyum bulursanız kullanabilirsiniz, hamilelere de kramplar İçin magnezyum verilir

Bilgisayarda yazılar zıplıyor gibi olmuştu bir kere bende. Bazende tek taraflı göz çevrem hassasiyet oluyor

Ben de yıllardır çekerim önce aura başlar , kör noktalar yarısı olan yarısı olmayan nesneler zigzag ve ışık patlamaları 15 dakika kadar sürer sonra da sağdan ya da soldan ağrı başlar , bir gün YouTube de video izledim biberiye çayının iyi geldiğine dair , ne kaybederim dedim. Denedim ve gerçekten yıllarca unuttum migreni …
( bir tutam biberiye bir bardak suda kaynıyor 9 dk olacak şekilde. Sonra süzüp ılıyınca içiyorsunuz .1 er gün arayla yaklaşık 15/20 gün içmiştim) mide sorunu, alerji vs yoksa deneyebilirsiniz .

Back
X