• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Auralı Migren Yardım !

Benim eşim her migren atağında hastanelik olurdu. Serumsuz asla geçmiyordu. Sonra spora ve yediklerine dikkat etmeye başladı (şişman değildi). Haftada 2 migren krizi geçiren adam şimdi 6 ayda 1 ilaçla düzelir hale geldi. Spor migreni resmen yok etti. Migrex alıyor bu arada.

Gözüm yarım saat önce yine öyle oldu bu arada ağlıyorum şuan Allahım yardım etsin delircem artık ya
Ağlarsanız strese girersiniz ve bu daha çok tetikler.
Ben gözlerim öyle olduğunda uzanıyorum enseme buz koyuyorum arada başımda gezdiriyorum buzu.
Gözlerinizi kapatıp karanlık ve sessiz bir yerde dinlenin.
Bana çok stres olduğumda uyku düzenin değiştiğinde çok kitap okuduğumda yada ekrana baktığımda daha fazla oluyor bunlarada dikkat edin

Ağlarsanız strese girersiniz ve bu daha çok tetikler.
Ben gözlerim öyle olduğunda uzanıyorum enseme buz koyuyorum arada başımda gezdiriyorum buzu.
Gözlerinizi kapatıp karanlık ve sessiz bir yerde dinlenin.
Bana çok stres olduğumda uyku düzenin değiştiğinde çok kitap okuduğumda yada ekrana baktığımda daha fazla oluyor bunlarada dikkat edin
5 gün üst üste hiç olmamıştı ama

Benim eşim her migren atağında hastanelik olurdu. Serumsuz asla geçmiyordu. Sonra spora ve yediklerine dikkat etmeye başladı (şişman değildi). Haftada 2 migren krizi geçiren adam şimdi 6 ayda 1 ilaçla düzelir hale geldi. Spor migreni resmen yok etti. Migrex alıyor bu arada.
Evet bende biraz sağlıklı beslenicem spor yapıcam. Hayatı işkence haline sürüklüyo resmen ya

İnternetten arattırdım ama yok galiba, bilen var mı?
Doktorlar bilir zaten reçetesiz alınmıyor.
Ben son 6 aydır kullanıyorum doktor arada durduruyor belli aralıklarla.yani kontrol halinde olmalı.
Ama çok çok etkili o ilaçtan sonra toplasan en fazla 3 kez atak geldi son 6 ayda

Doktorlar bilir zaten reçetesiz alınmıyor.
Ben son 6 aydır kullanıyorum doktor arada durduruyor belli aralıklarla.yani kontrol halinde olmalı.
Ama çok çok etkili o ilaçtan sonra toplasan en fazla 3 kez atak geldi son 6 ayda
Bir sorayım çok tesekkürler sağolun :(

Benim teyzem Biberiye demleyip icerek geçirmişti bi deneyin isterseniz, geçmiş olsun

Sizin bir çözümünüz oldu mu? Ataklar nasıl baslıyo? ne kadar suruyor
Benim tek çözümüm başımı bağlayıp karanlık bi odaya geçip bi süre beklemek ataklar ani ağrıyla başlıyo göz ağrısı öyle devam ediyo çoğu zaman 3 4 gün sürüyo

Bana günde arka arkaya bile olduğu oluyordu.
Sakin olmaya çalışın mutlaka başlamasına neden olan birşey vardır
Kekik yağı bulabilirseniz alın basınıza sürün ve koklayın oda rahatlatır
Evet kekik yağı alıcam mutlaka. öf öf

Benim tek çözümüm başımı bağlayıp karanlık bi odaya geçip bi süre beklemek ataklar ani ağrıyla başlıyo göz ağrısı öyle devam ediyo çoğu zaman 3 4 gün sürüyo
Gerilim tipi baş ağrısına da benziyor sizinki.

Arkadaşlar İzmir'de güvenilir migren botoksu yapan bir doktor biliyor musunuz?

Auralısını bilmiyorum.
Migrende beslenme çok önemli.
Az buz değil, çok çok çok önemli.
İlaçmış, tedaviymiş, beslenmeyi düzeltmedikten sonra boş.
Gluten, şeker migreni besler de besler.

Kan grubunuza göre beslenin , 1 kaç seans sülük tedavisi yaptırın .

Back