benm doktorum bana migren ameliyatı denen şeyin tamamen düzmece olduğunu söyledi ve avmigran ilacını bana önermedi çünkü benm beynmde damar tıkanıklığı da var. o ilacın tamamen beyn damarlarını büzdüğünü öğrendmBen de 30 yıldır çekiyorum migreni. Migren ameliyatı bile oldum 4.5 saat ameliyatta kaldım. Hiçbir işe yaramadı. Ağrı geldiği zaman 2 apranax+2 avmigren içiyorum artık o biraz kesiyor ağrımı
Benim kuzenim migrenden hergun bayiliyodu.O hale gelmisti.Ankarada bi doktora gitti ve kokten halletti.Videolari var internette istersen verebilirim.Tedaviyi detaylida anlatabilirim.merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 senedir bu iillet peşimi bırakmadı. son 2 yıldır ataklarım çok fazla olmaya başladı. iş hayatım berbat. bana huzur vermiyor. atak halinde relpax ve ağrı kesici içiyorum. çok sık tutuyo. hacamat oldum faydası yok. antidepresanlar kullandım faydası yok. artık gerçekten yoruldum. benm gbi olan nasıl bir tedavi uyguladılar yardımcı olabilirler mi?
ya rabbim sabır versin allah yardımcısı olsun ben zor diyordum ne zor yaşayanlar varmş.Benim annemde kume bas agrisi var. Yuzun sadece bir tarafinda oluyor ve her atak gelisinde annem kendinden geciyor. Bu basagrisi cesidi hakkinda arastirma yaparken agriya dayanamayip kendini oldurenlerin oldugunu ogrendim. Malesef ki tam bir caresi yok. Annem 20 yildir cekiyor. Biraz iyiye gidiyordu ama son 5 yilda cok olaylar yasadi, kalp krizi gecirdi, kalp ameliyayi oldu simdi cok siddetli geri döndü. Cok doktorlara gitti Turkiye olsun yasadigimiz ulkede olsun. Yok yok bu illetin tam bir caresi. O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi. Benimde artik psikolojim iyi degil. Saglam durmaya calisiyorum ama cok zor. Sadece bakmakla yetinebiliyoruz. Ne yedigini ne ictigini biliyor, her an agri geri gelecek korkusu. Bazen bir iki saat agrimiyor dunyalar onun oluyor
Allah size de sifa versin. Allah'im tum hastalara sifa versin
özelden anlatmak istersen dinlermBenim kuzenim migrenden hergun bayiliyodu.O hale gelmisti.Ankarada bi doktora gitti ve kokten halletti.Videolari var internette istersen verebilirim.Tedaviyi detaylida anlatabilirim.
acaba bende mi şehir değiştirmeliyim. yapı gereği bende çok stesliyim.
ben de kusamam her sefer ama kusmak icin caba gösteriyorum diyelimbazen diyorum ki kusablsem rahatlarm ama kesinlikle kusamıyorum.
Merhabalar arkadaşım..aynı sorunu yaşadım 5/6 sene .. aura çakmak Çakmaları yıldırımlar nesnelerin yarısını görme yardımı görmeme gibi sorunlarım vardı dr auralı migren teşhisi koydu. Klasik ilaçlar ... sonra İbrahim saraçoğlunun biberiye çayı tavsiyesini denedim ve göz doktoruna gidip muayene oldum. Gözden kaynaklı olabileceğini miyop ve astigmar olduğumu gözlüğümü aşka cımqrmamam gerektiğini söyledi . Zor da olsa o biberiye çayını içip o gözlüğü taktım şükürler olsun geldi geçti.merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 senedir bu iillet peşimi bırakmadı. son 2 yıldır ataklarım çok fazla olmaya başladı. iş hayatım berbat. bana huzur vermiyor. atak halinde relpax ve ağrı kesici içiyorum. çok sık tutuyo. hacamat oldum faydası yok. antidepresanlar kullandım faydası yok. artık gerçekten yoruldum. benm gbi olan nasıl bir tedavi uyguladılar yardımcı olabilirler mi?
Merhaba, Ben rica etsem Dr ismini. Aynı sorunu yaşıyorumBenim kuzenim migrenden hergun bayiliyodu.O hale gelmisti.Ankarada bi doktora gitti ve kokten halletti.Videolari var internette istersen verebilirim.Tedaviyi detaylida anlatabilirim.
Merhaba siz 8 senedir ben 15 20 yıldır çekiyorum çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar yaklaşık 8 senedir bu iillet peşimi bırakmadı. son 2 yıldır ataklarım çok fazla olmaya başladı. iş hayatım berbat. bana huzur vermiyor. atak halinde relpax ve ağrı kesici içiyorum. çok sık tutuyo. hacamat oldum faydası yok. antidepresanlar kullandım faydası yok. artık gerçekten yoruldum. benm gbi olan nasıl bir tedavi uyguladılar yardımcı olabilirler mi?
merhaba sizede çok geçmiş olsun. hangi ilaçları kullanıyorsunuz şimdi ?Merhaba siz 8 senedir ben 15 20 yıldır çekiyorum çok geçmiş olsun
Ama bende ilk defa bu sene atakların sıklaşmasıyla önleyici tedaviye geçildi nörolojiye gidip önleyici tedavi derseniz atak sıklığınıza bakıp -ki hayatınızı bu kadar etkilediğne göre geçmeniz gerek gibi - doktorunuz size uygun tedaviyi başlayacaktır.
Pandemi ile birlikte benim ilaçlarım rapora bağlandı 1 yıl düzenli her gün sabah akşam başım ağrısın ağrımasın kullanıyorum ataklar azaltı şiddeti kesinlikle azaldı, eskiden hastanede serum almadan kendime gelemezdim şimdi en ağır atakları bile evde geçiriyorum.