Alternatif tıbbı deneyinmerhaba arkadaşlar yaklaşık 8 senedir bu iillet peşimi bırakmadı. son 2 yıldır ataklarım çok fazla olmaya başladı. iş hayatım berbat. bana huzur vermiyor. atak halinde relpax ve ağrı kesici içiyorum. çok sık tutuyo. hacamat oldum faydası yok. antidepresanlar kullandım faydası yok. artık gerçekten yoruldum. benm gbi olan nasıl bir tedavi uyguladılar yardımcı olabilirler mi?
Tetikleyen bir sebep vardir mutlaka siz farkinda olmasanizda hemileligimin ucuncu ayinda haftada 4 e cikti ataklar ama dayanamiyordum ilac dahi alamiyordum bir ay bu sekilde cektim aglayarak sonra is yerim degisti ve ataklar birden durdu doktor da ordaki bir stres ya da durum sen farkinda olmadan tetikliyordur dedimerhaba arkadaşlar yaklaşık 8 senedir bu iillet peşimi bırakmadı. son 2 yıldır ataklarım çok fazla olmaya başladı. iş hayatım berbat. bana huzur vermiyor. atak halinde relpax ve ağrı kesici içiyorum. çok sık tutuyo. hacamat oldum faydası yok. antidepresanlar kullandım faydası yok. artık gerçekten yoruldum. benm gbi olan nasıl bir tedavi uyguladılar yardımcı olabilirler mi?
çocukken snüzittim zaten o da çok zor aklıma geldikçe burnum ağrıyor ama migren daha berbatcok gecmıs olsun bende sinuzıt var agrısı gozumu kör edercesıne berbat hale getırıyor migren daha da kotu tahmın bıle edemıyorum agrısını
migren .ğnesinin ilk defa duyuyorm doktorum bana migren ameliyatı diye bir şeyn olmadığını söylemiştiBende migren ağrısı çekenlerden olduğum için epey araştırdım botox , migren ameliyatı oldum hiç biri işe yaramadı son umudum migren iğnesiydi aylık vurulan çıkmış ama aylık doz başı 750 euro istendiği için yaptıramıyorum umarım herkesin alabileceği fiyatlara iner birgün
deneyeceğim sizede çok geçmş olsunÖncelikle yiyecekler çok etkiliyor, bir ağrı defteri tutmanızı tavsiye ederim. Her gün için yediklerinizi içtiklerinizi ağrınızın başlama saatini not alın. Beni kesinlikle açlık tetikliyor mesela.
Sonra sırt ve boyun bölgesini güçlendirmek önemli, profesyonel olarak yoga yada plates e giderseniz farkedilir derecede faydasını göreceksiniz.
Migren Botox u da gerçekten iyi geliyor
Bir ostapat varsa Çevrenizde o da rahatlatabiliyor.
Ve ağrıyı hissettiğiniz saniye müdahale çok önemli bence ay azalır mı diye bekleyince hiç bir şey işe yaramıyor. Migren için kremler oluyor hissettiğiniz an kremi burnunun ucuna şakalarınıza sürüp, akapuntur noktalarına baskı yapın. Ben de baya işe yarıyor tabi bazen naparsanız yapın yine de tutuyor
acaba bende mi şehir değiştirmeliyim. yapı gereği bende çok stesliyim.Eşim böyle.
Haftanın 6 günü migreni tutar.
Ama, şehir değiştirdik biz 2 ay önce ve atakları azaldı nedense. Kafa rahatlığı önemli. Kaygı stres çok tetikliyor.