atopik dermatit

Eftelya cok sagol bende alayim ozaman bende yuzune mustela suruyorum sampuaninida aldim inşallah gecer

Benim oglumun yuzunde var vucunda yok corasetin yuzede kullaniliyomu
Rica ederim cnm evet kullaniliyo cnm emolium da hem yüze hem vücuda kullanılıyordu mesela ben vücuda kullandım sadece yüzüne normal mustela Cold baby diye bir nemlendirici kullanıyorum sebamed şampuan kullanıyorum.günde iki defa azıcık sur yüzüne iyi gelecek sana da insallah

Eftelyatek oglum nasi oldu canim krem ise yaradimi bu araxa esim saglikci o kremi almadik biz icinde paraben varmis yinede sen cok surme canim

Eftelyatek oglum nasi oldu canim krem ise yaradimi bu araxa esim saglikci o kremi almadik biz icinde paraben varmis yinede sen cok surme canim
Bizde çok ise yaradı cnm zaten artik surmuyorum 3-4 gün kullandık problem geçince normal baby losyon ile nemlendirmeye başladım içinde paraben olan bi çok urun var maalesef ama kortizon yok en azindan bize locoid vermişti doktor kortizon kremi şükür gerek kalmadan kontrol altına aldık.sen bilirsin cnm umarım hic bir ürüne gerek kalmadan iyilesir bebegin....yine de coresatin aklında bulunsun

2010 doğumlu oğlumda da olmuştu dermatit. Babe marka yıkama yağı ve nemlendirici kullandık, atopik ciltler için üretilmiş. Önce döküntü oldu biraz. Sonra da kısa bir sürede tamamen geçti.

ben yuzde 95 bu illetten kurtuldum.hemde ilaçsız çaysız kremsiz.öncelikle hepinize allah yardımcı olsun çok zor.ben oğluma hamileyken baş gösterdi bu illet.8 yıldır uğraşıyorum.herşeyi kullandım.çaylar yaptım içtim yetmedi tum vucuduma surdum.biodermenın jelini kremini kullandım v.s v.s uzatmıycam.hatayda bir sabun kullanılıyo.doğal zeytinyağından yapılıo.deneyim ne kaybederim dedim.bundan bir yıl önce başladım.yapan bulduğum güvendiğim her yerden aldım denedim.yaşlı bir amca var saf şekilde en az katkılı ve içerisine bazı bitkisel karışımlar bulunan bi sabun yapıo sadece o sabun la her ıkı gune bır tum vucudumu sabunluyorum.sadece size ait bir lifle ama.baska bır dus jelı sabun bulasırsa faydasını gormezsınızz.7 yasında oğlum var dalinle yıkıyodum onuda bu sabunla yıkıyorum.kilosu 50 tl.sabunun kuru veya yas olmasına baglı olarak kıloya 5 yada 6 tane düşüyo. kılosu 30-35 e de var ama dedımya onları denedım olmadı .denemek isteyen olursa size temin edebiliri.kortizonlu kremlerden kurtuldum şükür.ama duzenli kullanmalısınız ıkı gune bır.haftada bır felan olmuyo tekrarlıyo.kesemide yapıyorum epey sıcak suylada banyo yapıyorum.bır saate yakın banyo keyfıde yapıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…