Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim cnm evet kullaniliyo cnm emolium da hem yüze hem vücuda kullanılıyordu mesela ben vücuda kullandım sadece yüzüne normal mustela Cold baby diye bir nemlendirici kullanıyorum sebamed şampuan kullanıyorum.günde iki defa azıcık sur yüzüne iyi gelecek sana da insallahBenim oglumun yuzunde var vucunda yok corasetin yuzede kullaniliyomu
Bizde çok ise yaradı cnm zaten artik surmuyorum 3-4 gün kullandık problem geçince normal baby losyon ile nemlendirmeye başladım içinde paraben olan bi çok urun var maalesef ama kortizon yok en azindan bize locoid vermişti doktor kortizon kremi şükür gerek kalmadan kontrol altına aldık.sen bilirsin cnm umarım hic bir ürüne gerek kalmadan iyilesir bebegin....yine de coresatin aklında bulunsunEftelyatek oglum nasi oldu canim krem ise yaradimi bu araxa esim saglikci o kremi almadik biz icinde paraben varmis yinede sen cok surme canim
gelişmeleri yazarsan sevinirim inş işe yarar söylediklerimSöylediklerini uyguluyoruz cnm lnsallah tez zamanda geçecek...
Neler denediniz? Kaç aylık çocuk?Bizim egzama hala gecmedi gecen anneler yardim