Herkeste etkiler ayni olamaz tabi. Durumun sebebiyle de alakali bi konu . Benim kizima gida alerjisi olabilir denildi. 8 ay diyet yaptik akliniza gelebilecek her tur alerjen hayatimizdan cikti ama hic bir iyilesme goremedik hatta daha kotu oldugu zamanlarda oldu . Sizin durumunuz ne bilmiyorum ben sadece hic bir seyden goremedigim faydayi bu ilactan gordum kortizon kullanmadigim bi donemde kullandim. Yanlis anlasilma olmasin aa mukemmel kesin cozum diyemem tabi herkesin derdinin dermani baska olabilir. Ama denenmesi gerektigini dusunuyorum dedigim gibi cok cektigim bir konu eger bir kisi daha fayda bulursa cok mutlu olurum konuyu acmamin sebebide budur zaten.Coresatin i diyorsun herhalde. Oyle mucize bir ilac falan değil maalesef. Kortizonla iyilestik, sonra kortizonu biraktik, akabinde coresatin dermatit ve coresatin bariyer krem kullandik hala kullaniyoruz, kortizonu biraktiktan 15 gun kadar sonra lezyonlari yeniden cikmaya basladi coresatin kullanmamiza ragmen.ise yarayabilir ama hicbir ilactan mucize beklenmemeli.
Lütfen bu konuda yardiminiza ihtiyacım var ne kadar surede geçti bebegim 3 aylık henuzKonuyla ilgili gelismeleri yaziyim. Kremi hala kullaniyorum cok sukur ki tekrarlama belirtisi yok. Surmeyi kesemedim tekrarlar mi korkusuna tekrar gelismeleri yazarim arkadaslar :)
Kremi günde iki kere uyguladım . 2 hafta olmadan büyük iyileşme oldu yaralarda ve biziö yaralarımız cok ileri boyuttaydı bunu belirtiyim. Ne kadar oldu başlayalı bilmiyorum ama şuan düzenli kullanımı kestim. Belki 3-4 günde bi belki daha fazla aklıma geldikçe sürüyorum. Yaralarımız yok artık iyi durumdayız. Tabi bebeğimin cildi hala cok kuru günde 2 kez nemlendirici kullanıyoruz.şunu da söyliyim benim bebeğime tam alerji teşhisi hiç konulmadı hep bünye alerjiye yatkın dedi doktorlar ama suna alerjisi var diyemediler. Diyetlerden sonuç alamadık şu gıdayı kesince azaldı gibi bi durumumuz olmadı. O yüzden diyet önemli direk gıdaya bağlı bi durumda olabilir . Bizimki öyle değildi . Umarım yardımcı olabilmişimdir.Lütfen bu konuda yardiminiza ihtiyacım var ne kadar surede geçti bebegim 3 aylık henuz
Bende ayni sikintiyi yaşıyorum henüz baslangic aşamasında yanak ve govdesinde kasimiyo ama kabartilar var nemlendirici suruyorum sürekli artmaması için ne yapabilirim henuz 3 aylık bebeğim kakasında mukus var doktor sut ve yumurta yemememi söyledi ama değişiklik olmadı kakasında ve yuzunde,locoid verdi mecbur kalmadıkça kullanmayın dedi henüz kullanmadim ama bu atopik dermatit ile okuduklarım çok korkuttu.neye alerjisi var çözemedim daha dogrusu bunun gıdalarla bağlantısı nedir anlayamadim deneyerek bulacakmisiz ama çok zor ve zaman gerekli ben bu süre zarfında artmasından korkuyorum ve tedavisi de yok sanırım.doktorumuz hiçbirşey vermedi bu krem disinda nemlendirici sürün dedi sadece alerji doktoruna gotursem bi şey değişir mi çok kaygıliyim
Arkadaslar benim oglumda 4 aylik bu hastalik oldu ben limon suyu suruyorum cok yaniyo yavrum agliyo ama basta kizraiyo sonra biraz sonuyo ustune mustelanin nemlendiricisini suruyorum bi turlu gecmiyo kafayi yiyecem ya
Ya bi care diye emekli bi ebe soyledi iki kere yaptim ama dayda oldu gibi ahmet marankinin tarifindede var muzla limonu karistirip surun diyo
Arkadaşım ben de ayni durumuj yaşıyorum ama limon sürmek hic iyi bir fikir değil lütfen kullanma yakar bebeginiYa bi care diye emekli bi ebe soyledi iki kere yaptim ama dayda oldu gibi ahmet marankinin tarifindede var muzla limonu karistirip surun diyo
Teşekkür ederim önerilerin için asyasah ama nemlendirici kullanmadan çok kuruyor pul pul oluyor doktor israrla nemlendirici diyor kakasindaki mukus geçti gibi diyet yapayım mi ben yani kafam karıştı peynir yumurta yoğurt yemeden çok zor oluyo ama bebeğim için raziyim yeterki iyi olsun.vucudundakiler sönmeye basladi sanki kıyafetlerini utuluyorum sadece sabu tozu kullanıyorum çok kalın giydirmiyorum banyoyu 2 günde bir yaptiriyorum ve kısa sure suda kalıyor şampuan çok az kullanıyorum lif kullanmiyorum elimden geleni yapıyorum umarım fayda sağlar doktorlara kizmisin bu alerji konusunda neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?