Atm :)

B

black__devil

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi black__devil
kızlar bunu sizinle paylaşmassam çatlarım heralde ablam bu yazıyı görürse beni öldürür :))

dün heryerden borç aradım bankaya olan borcumun vadesi gelmişti ablam ben bulurum dedi işten sonra verdim atm kartını iş bankasının kartı o günde işte sorunları olmuştu gece 10 gibi parayı bulmuş beni arıyo berna burda para yatırma yazmıyo diye bende dedim hangi şubedesin bana ne dese beğenirsiniz ziraat dedi pişkin pişkin bende dedim elindeki kart ne anaaaaaa dedi işte insanın aklı dalgın olunca neler yapıo gülermisin ağlarmısın ama ben çok güldüm hatta dalga bile geçtim gelince -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ben de 3 gün önce erkek arkadaşınım kredi kartını yatırıcam bana kart numarasını verdi gittim bankaya bizde böyle bi kart yok dedi...Başka banka olmasın dedi...Düşündüm la ben yanlış bankaya geldim be ...kaydirigubbakcemile3
Aradım erkek aradaşımı sanki yanlış bankaya gitmemiş gibi senin kart ..... bankanındı dimi dedim...
Evet birtanem dedi..Desem yanlış bankaya gittim iyi dalga geçerdi be-tatlicadiarzu-

haızr banka konusu valla yazmadan geçemicem. iki gün önce telefonum çaldı baktım numara bankanın numarası açtım böyle bi heves efendim dedim. karşıdaki hanım iyi günler dedi. bende iyi günler dedim o sırada beni sallamayıp konuşmasına devam edince anladım ki bu bir bant kaydıdır:) yanımdakilere de çaktıramadım olayı hmm hmm evet yok hayır dedim bide güzel konuştum ses kaydıyla sonra gülmekten yerlerdeyim tabi. dedim kimin torunuyum. babaannemde çünkü bizi her bayram turgut altınok arar bayramı kutlar demişti. ses kaydı olduğundan habersiz yavrum

ay gerçekten komik ya bende hep o bant kaydıyla konuşuom sinir bozucu bi durum sırnaşık şey

O bant kaydına bende iyi günler demiştim :) çok gerçekçiler ama.

Konyada bankalar tek bir caddededir ve yanyana bankalar olur.
Bende vakıfbankın kartını halk bankasının atm sine sokmuşum :) ne aptallıktı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…