• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atlatamıyorum bu korkuyu :(

Tanemm42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
68
1
36
merhaba daha önce de knu açmıştım ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu farkına vardım sizlerde lütfen yadırgamayn benm abla arkadaş akıllarına ihtiyacm var :KK43: 15 hziranda 5 yıllık erkek arkadaşmla bir anlık yakınlaşma yaşadk bn o gün adetlydm çamaşrm üstmdeydi afedersnz özr diliyorm sadece biraz arka kısımdan degdirdi :KK43: yazarken bile utanıyorm :KK43: bir iki dkiklk birsey surdu boşalma asla olmadı ama ben zevk suyu dedikleri seyden korktum erkek arkadaşm yoktu dıyor snra 13 temmuzda 31 gün üstüne adet oldum adetim iyidi pıhtılıydı adetim oldu bitti ama benm kasık ağrılarm bel ağrılarm geçmedi temmuzun sonuna kadr bu ağgrıları cektm ustune gorme korkusuna kapıldm çok kotu bir ay geçirdm boğazmda sürekli bir yağ hissi vardı sanki snra 13 ağustos da adet oldum ama bu adetim cok cok azdı ilk gün cok az iknci gun iki ped değşcek kdardı ve pıhtılıydı 3.gun gelmedi gibi birseydi 4.gunde geldi braz daha. sürekli karnmda guruldama veya gaz sesleri var :KK43: eylül ay ki adetimi de oldum 9 eylül de 27 gün üstüne artık rahatlamam lazm belki biliyorum bir çoğunuz neler diceksinz belkide içinzdem okuyunca ama beni de anlayın bekarm bakireyim ve ailemn yüzüne bakamyrm yaparken aklın nerde diyeceksnz ama anca aklm başıma geldi tövbe ettm yeminler ettm br daha asla şu korkulardan kurtulim rabbimde bir sey istemyrm üniversite son sınıfım buyıl artk kpss çalışmaya baslamam lazm korkudan bir sey yapamıyrm hamilelikte adet görenleri okudum korkuyorm vücudumda birseyler atıyor sürekli :( mümkn mü ablalarm :( yardımcı olun lütfen..

Gebelik testi eczanede sadece 5 tl. Kendine bu eziyeti yaptığına değmez. Ayrıca güzelim bak küçüğümsün kardeşimsin bak hem de okumuş üniversite öğrencisisin. Gebe nasıl kalınır, nasıl korunulur bilmen gerek. Bir daha bu korkuyu yaşamamak için.

hamile olmaktan mı korkuyorsun anlamadım.eğer hamile kalmaktan korkuyorsan imkansızın imkansızı.hem kızlık zarın bozulmamış.üstüne boşalsa bile düşük ihtimalle hamile belki mucize eseri hamile kalırdın.ama zaten üzerinde iç çamaşırın varmış.ayrıca o gün adetliymişsin.içine girip boşalsa bile hamile kalman mucize olurdu.adetliyken hamile kalınamaz.ayrıca 3 aydır az veya çok adet görüyorsun.bu şartlarda hamile kalsan dünya tarihine geçersin

sakin ol. hamile değilsin, olamazsın.
adetliyken olmuş. penetrasyon bile olmamış.
üzerine iki kez adet görmüşsün.
sorun yok.
bu kadar korktğna göre yaşın ufak. dikkat et, hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin. yanlış kararlar vermemeye çalış.olur mu?

Gebelik testi eczanede sadece 5 tl. Kendine bu eziyeti yaptığına değmez. Ayrıca güzelim bak küçüğümsün kardeşimsin bak hem de okumuş üniversite öğrencisisin. Gebe nasıl kalınır, nasıl korunulur bilmen gerek. Bir daha bu korkuyu yaşamamak için.
yaşadığım yer küçük gebelk testi alamadm diceksnz o işi nasl yaptn o zmn üniersitedeydm baska şehrde :( geçen ay ailemle tatile gittim zar zzor yanlarndan ayrlıp test aldm testte idrar cubugu ile yapın yazıyordu ben onunla beceremedm direkt idrarıma tuttum o idrar bölümüne birz damladı snr kenarlrna tastı taşanlara o kutuya ittim snra pembemsi dolmaya başlası kutu o pembelk gitti tek cizgi kaldı ama kime sorsm testi yanlıs uygulamıssn diyor dahada test su an alamam :(

ya senin eski konularını da okudum kızım manyak mısın senin hamile kalman imkansız . Sevgilimin kucağına oturdum hamile miyim gibi bişey bu .. Ayrıca bu kadar korkuyorsan git adam gibi kan testi yaptır rahatla yani ne olacak. Birdaha da korkacağın şeyler yapma üni son sınıftaymışsın kpss ye hazırlanacakmışsın kendine gel.

hamile olmaktan mı korkuyorsun anlamadım.eğer hamile kalmaktan korkuyorsan imkansızın imkansızı.hem kızlık zarın bozulmamış.üstüne boşalsa bile düşük ihtimalle hamile belki mucize eseri hamile kalırdın.ama zaten üzerinde iç çamaşırın varmış.ayrıca o gün adetliymişsin.içine girip boşalsa bile hamile kalman mucize olurdu.adetliyken hamile kalınamaz.ayrıca 3 aydır az veya çok adet görüyorsun.bu şartlarda hamile kalsan dünya tarihine geçersin
evet hamile kalmaktan korkuyorm :( srekli karnmdan sesler gelio şu anda bile :( hamilelkte ilk 3 ay kanama olur yazıları okudum korkuyorm :(

sakin ol. hamile değilsin, olamazsın.
adetliyken olmuş. penetrasyon bile olmamış.
üzerine iki kez adet görmüşsün.
sorun yok.
bu kadar korktğna göre yaşın ufak. dikkat et, hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin. yanlış kararlar vermemeye çalış.olur mu?
22 yaşındaym :( 3 kez adet oldm ama atlatamyrm bu korkuyu:(

22 yaşındaym :KK43: 3 kez adet oldm ama atlatamyrm bu korkuyu:KK43:
tamam açıkladık işte. fiziksel olarak imkansız. hala neden atlatamıyorsun.bu kadar korkuyosan yakınlaşmaman lazım en başından. travma etkisi yaratıyor demek ki sende bu işin sonu vajinismus olur bu kdar takma kafaya...

ya senin eski konularını da okudum kızım manyak mısın senin hamile kalman imkansız . Sevgilimin kucağına oturdum hamile miyim gibi bişey bu .. Ayrıca bu kadar korkuyorsan git adam gibi kan testi yaptır rahatla yani ne olacak. Birdaha da korkacağın şeyler yapma üni son sınıftaymışsın kpss ye hazırlanacakmışsın kendine gel.
kan testi yaptıramyrm babamın üzerine oldğgm için bu şeyleri araştıra araştıra öğrenmedğim kalmadı yok hamileyken 9 ay adet görülür yok şu yok bu benm bildiğim hamilelkte adet olunmaz olursa ilk ay yerlesme olur ama o tur seyleri okudukça bu korkuyu atlatamadm ve sürekli karnmdan gaz sesleri gelio :(

Merak etme kardeş, ne spermler (boşalma gerçekleşmiş olsa bile) iç çamaşırından geçip yumurta oluşana kadar kendini koruyacak kadar gelişti, ne insan derisi spermi emip rahme gönderecek kadar gelişti. Yani hamile olamazsın.

Merak etme kardeş, ne spermler (boşalma gerçekleşmiş olsa bile) iç çamaşırından geçip yumurta oluşana kadar kendini koruyacak kadar gelişti, ne insan derisi spermi emip rahme gönderecek kadar gelişti. Yani hamile olamazsın.
ama afedersnz arkadan degdirdi dedm orda anala değme oldu :(

Testte ister çubuk ile damlat istersen direk üzerine yap idrarını farketmez sonuç tek çizgi çıktı diyorsun demekki hamile değilsin .. zaten bu şartlarda imkansız hamile olman

Testte ister çubuk ile damlat istersen direk üzerine yap idrarını farketmez sonuç tek çizgi çıktı diyorsun demekki hamile değilsin .. zaten bu şartlarda imkansız hamile olman
sadece analdn ten tene degme olmadı boşalma asla yok zevk suyu dedikleri sey korkutuo beni o afedrsnz ucundaki damla gibi şey :(

öff ne bu kadar kasıyosunuz anlamam
bari doğru dürüst bişey yaşamış olup da şimdi sıkıntısını çekseydin
böyle hamile kalman imkansız ötesi birşey yaşamışsın kaç zamandır stres yaşıyosun

sadece analdn ten tene degme olmadı boşalma asla yok zevk suyu dedikleri sey korkutuo beni o afedrsnz ucundaki damla gibi şey :KK43:
rahat ol öyle bişey yok
içinde 3-5 sperm olabilecek bir damla sıvı senin iç çamaşırını geçecek de anal bölgeden vajinaya doğru akacak da vajinanın içinde uzun bir yolu katedecek de sen de o gün yumurtlamış olacaksın da hamile kalacaksın
vay bee öyle bişey olursa meryem anadan bile daha mucizevi bişey yapmış olursun doğur zaten :)

benim sürekli karnımdan sesler geliyor hele ki adetken vovvovov, karnımdan ses geliyor bel ve kasık ağrısından ölüyorum şuanda . bu sebeplerden hamilemiyim diyeni ilkkez duyuyorum.:KK51: 22 yaşındasın çocukta değilsin hamile nasıl kalınır biliyor olman lazım. yıl 2015 yapma allah aşkına . bilmiyosan neden kalkışıyosun bilmediğin şeylere. hamile falan olmazsınnnnnnn.

Back