Çatlaklar atlaklardan kutulacam...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

cilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
44
0
37
arkadaşlar kilo alıp vermekten vucudumun her bölgesinde cok catlaklarım var ve bende bunları nasıl giderebilirim diye arastırma yapmaya basladım cok pahalı kremler alamazdım kesin olmadıkca bir ürünle tanıştım kutu yarımdı aklıma geldikçe kullandım ve catlaklarımın görüntüsü azaldı.ve çatlaklarından kurtulabilecegime inanmaya başladım ürünün ismini yazmak istemiyorum yarım kalmıştı tedavi.yeniden baslıyorum bugun tamamen kurtuldugum zmn yazmak istiyorum kusura bakmayın lütfen !cogu topigi okudum ve bazıları olumsuz yorumlarda bulunuyor oyüzden morelimi bozmak istemiyorum. eger cok merak eden olursa özelden ismini verebilirim.hiçbir sorumluluk altına girmek istemiyorum kullandıktan sonra olmazsa arkamdan küfretmeyin:)bende sizler gibiyim nede olsa ...

niye kasıyosun kendini arkadaşım.
sen ver bakalım şu kremin ismini.
bak ben selülitlerim için şu aspirinli karışımı yapıyom daha sonuç alamadım.
şimdi gidip yazan yarkadaşın yada suna dumankaya nın gırtlanamı sarılacam.
olur olmaz bunlar deneme yanılma yöntemleri canım.

TÜM VÜCUTTA OLUŞAN ÇATLAKLARI NEMLENDıREREK ÖNLEYEN KREMı 'miz.
1-Hamilelik dönemi nin ilk üç ayından itibaren ürünümüz kullanıldığında vücutta oluşabilecek çatlakları önler.
2-Ergenlik, ıleri yaşlarda ve Hamilelik Dönemi ve sonrası Kilo alma kaybetme dönemlerinde, Karın bel ve kalçalarda oluşan çatlak görünümlerini azaltmaya ve yok etmeye yardımcı olan hayalinizdeki ideal bir kremdir.
3-Şaşırtıcı olarak kremin içindeki bazı etkin maddeler, yüzü nemlendirmeye, kırışıklıklarda düzelmeye, yaşlanmaya ve güneşe bağlı olan çizgilerin azalmasına yardımcı olur.
4-Yılların getirdiği çatlakları azaltır ve önler. Cildinizi daha pürüzsüz hale getirir ve kırmızlıkları yok eder. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı olur.
5- Yılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkisi düzenli kullanımda ilk 2-3 günde de başlar.
6-Çatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirir.
7- Cildi güçlendiren ve kalınlaştıran Kolajen ve protein üretimini destekler ve arttırır.

DÜZENLı KULLANIM SONRASINDA .! Çatlakları kalıcı olarak görünmezleştirir.
Sadece birkaç gün içinde değişimi fark etmeye başlayacaksınız. Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Çatlaklara bağlı çizgiler, siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek. ........kremimiz kanıtlanmış ve güvenilir etkiye sahiptir.

Kolajen cildin yapı taşıdır.
Bunu duvardaki tuğlalar gibi düşünebilirsiniz. Cildiniz Ergenlik, Yaşlanma veya hamilelik ve kilo alma ve kaybetme ile ciddi bir değişime maruz kalınca tuğlalar bozulur ve yığılmaya başlar. Zayıflar, eğilmeye ve buruşmaya başlar. ..........Kremimiz değişik cilt katmanlarındaki Kolajen ve polyprotein üretimini uyarır. Cilt kendini yeniden inşa etmeye başlar kalınlaşır ve ilk ideal görünümüne dönmesini sağlar.

Ürünümüz ayrıca çatlaklarla beraber genel olarak görülen kırmızılık ve beyazlığı da azaltacak şekilde düşünülmüştür. Ürünümüz hasarlı cilt dokularını nemlendirerek onarır, güçlendirir ve daha canlı görünmelerini sağlar. Ayrıca hücrelerde tutulan suyun atılmasını sağlar, böylelikle sıkılaşmaya yol açar. Kremimiz, sadece dış görünümde bir düzelme yapmaz, derinin yapıtaşlarının yeniden üretilmesini ve onarılmasını sağlar. Günde iki kez Sabah ve akşam düzenli olarak dairesel şeklinde masaj yapılarak kullanıldığında sonuç sürekli göz alıcıdır.!
7 sene öncesine kadar oluşmuş çatlak ve çizgiler, ürünümüze daha duyarlıdır. Fakat krem daha eskiden oluşmuş çatlaklar üzerinde de etkilidir. Eski çatlaklar daha uzun bir uygulama süreci gerektirmektedir.

Bu yüzden eğer 7 seneden önce oluşmuş çatlaklarınız için ürünümüzü kullanıyorsanız, sonuçları almaya başlamak için en az 6 hafta beklemenizi tavsiye ediyoruz.

HAMıLELıKTE
Gebelikte ciltte oluşan değişimler
Hamilelik süresince anne adaylarının ciltlerinde cilt kuruluğu, karın çatlakları, kaşıntı, ciltte yağlanma, hatta lekelenmeler oluşabiliyor. Tüm bunların sorumlusu ise gebelik döneminde artan hormonlardır. Bazı anne adaylarında gebelik döneminde oldukça fazla kilo alınmasına karşın çatlak oluşmamakta, bazılarında ise gebeliğin erken dönemlerinden itibaren çatlaklar ortaya çıkmaktadır. Yine bazı anne adaylarında gebeliğin en erken dönemlerinden itibaren "çatlak kremleri" kullanmalarına rağmen yaygın çatlaklar oluşabilmekte, bazılarında ise hiç bir "koruyucu önlem" almamalarına rağmen hiç bir çatlak oluşmamaktadır.

Çatlaklar:
Gebelikte kadınların önemli bir kısmında karın bölgesinde, kalçalarda ve göğüslerde çatlaklar ortaya çıkar. Bunlar Cildin aşırı gerilmesine bağlı olarak ortaya çıkan değişikliklerdir.
Ve çoğu zaman çatlayan bölgelerde tabloya rahatsız edici bir kaşıntı da eşlik eder. Gebelik döneminde kırmızı görünümde olan çatlaklar bebeğin doğmasından sonra kısa zamanda gümüş bir renk alırlar ve kalıcıdırlar.
Koruyucu uygulama yapılmadığında gebe kadınların %70' inde gebelik çatlakları oluşur
...............Krem gebelik çatlaklarını %90 oranında engellemektedir.
Gebelik çatlakları en sık karında, göğüste, bacakların üst kısmında ve kalçalarda ortaya çıkar
Hyaluronik asit memelilerde bulunur ve derinin doğal nemlendiricisidir.
Gebelik gibi değişen koşullar da deride hyaluronik asit dengesi bozularak gebelik çatlakları oluşur.
Deride yeterli miktarda hyaluronik asit olmadığında deri elastikiyetini ve nemini kaybeder.
............ Krem' in içeriğindeki Karışım sayesinde deriye elastikiyet ve nem kazandırarak çatlak oluşumunu engeller.

............. krem gebeliğin üçüncü ayından ve doğumdan sonraki üçüncü ayın sonuna kadar günde bir kez dairesel şeklinde masaj yaparak uygulandığı takdirde gebelik çatlaklarının oluşumunu %90 engeller.
Ürünümüz Leke, koku, ız bırakmaz.

KULLANIMI: ( Sonuç alınabilinmesi için Mutlaka düzenli olarak Sabah ve akşam uygulayınız.! )
Uygulanılacak bölgeye yeteri miktar krem sürünüz. 5 dakika sonra dairesel şeklinde masaj yapınız.

ÖNERıLERıMıZE KULAK VERMELıSıNıZ
- Benler: gebelikte ilk kez ortaya çıkan benler, ya da sayıca artan benler genelde kanser belirtisi değildir. Gebelik döneminde her ne kadar melanom (cilt kanseri) sıklığı çok düşük olsa da, hızlı büyüme gösteren benlerin bir cildiye uzmanı tarafından değerlendirilmesinde fayda vardır. Farklı bişey yapmanız sağlık açısından sakıncalıdır.

arkadaşım mesele kendimi kasmak degildir.sadece negatif düşüncelere önlem almaktır.isteyene tabiki veririm.zaten saklama geregi duysaydım paylaşmazdım.sadece bana 2 hafta süre verin o zamana kadar tamamen inanırım ozaman arkasında dura dura yazabilirim kremi .

ay cnm inş sonuç alırsın sonra bizi bilgilendirmeyi unutma iyi ya da kötü olarak tmm mı :)

kremin adını yazsan madem başlık açtıysan?sende yaramayıp başkasında yarayabilir.neden 2 hafta bekliyosun.herkeste aynı sonucu vermiyor diye kendin yazmışsın

evet katılıyorum kremin adını yaz bence belki başka deneyen olmuştur fikrini paylaşmak 2 hafta bekleme paylaş bence

ya neden kimse beni anlamak istemiyor arkadaslarım işte bi başkası denediyse olumsuz bişey yazarsa benimde inancım kaybolcak negatif düşünmek istemiyorum bu kremi bir eczası arkadasımın tavsiyesiyle buldum ve kullananlarda kesin geciriyormus dedi bana her eczanede bulunabilirmi bilmiyorum belki bildiginiz bir kremdir.ben paylaşmak istemeseydim konuyu açmazdım.zaten cok isteyenlere özelden msj atıyorum .sadece yorum okuyup inancımı kaybetmek istemiyorum.ben bu kremle tanışmadan önce okadar inanmıştımki catlaklarımdan kurtulamayacagımı:KK43:şimdi ise kesin gözüyle bakıyorum ve cok takıntılı bir insanım bir lafa takılıp kendimi etkileyebiliyorum kendimi bildigimden ismini vermiyorum zaten düzenli kullanımda cabuk belli ediyormus etkisini biraz kullanım ozmn baskasının lafınıda umursamayacagım .lütfen anlayış gösterin bana

canım sonucunu bekliyorum özelden bnada at ismini

arkadaslar hastalandım :KK43:sanırsam düzenli bir şekilde yapamayacagım bende catlak cok oldugundan zamanımı alıyordu oyüzden ben arada sırada yapabilirim iyileşene kadar kremin ismini veriyorum inş hepimize fayda eder kurtuluruz lütfen tek istegim buraya olumsuz yorumlarda bulunmayın geecegine hep birlikte inanalım ve kurtulalım dermanı olmayan dert yoktur catlaklardanda kurtulabiliriz.insanlar ölümden hayata dönüyorlar biz bi catlaklarımızdanmı kurtulamayacagız bu krem olmasa başka bişey ama eninde sonunda olcak kremimizin ismi medicine power fiyatıda cok pahalı degil yani bir kutu alıp herkes deneyebilir.kimseyi zarara sokacagını sannettmemde ben eczası arkadasımdan aldım her eczanede bulunurmu bilmem arastırmak lazım herkese catlaksız bir hayat diliyorum ii akşamlar...:)

geçmiş olsun canım

sen kaç paraya aldın? evde bi ton krem yağ oldu hele bunları bitireyim onu da denerim :)) bu arada sen arada bize bilgi ver yine durumun hakkında sana da iyi akşamlar :))

kızlar internetten araştırdım 12_15 arası birşey fiyatı,eczanelerde varmıdır ki

rejene ve rennue çok reklam veriyo da ,bunu ben de sorucam eczacıma

arkadaşım bende beklemek istemiyorum banada özelden mesaj atarmısın gerçekten bende çok sıkıldım bu çatlaklardan hangi cildiyeye gösterdiysem zor dedi onun için bekliyorum mesajınıÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar benim tanıdıgım sayesinde geliş fiyatına getirtiriyorum oyüzden tam fiyatını bilmiyorum.geçirdigini söyledi ve gerçekten şuan kullandıgımdanmı nedir catlaklarımın görüntüsü azaltı ve vucudumda sıkılasma hissetiyorum bilinen bir krem olmaya bilir.zaten yazdıgı gibi gerçekten vucudu cok nemlendiriyor.kokusu agır bana göre medicine power yazdımı int bütün bilgiler cıkıyor.ben yolun daha başındayım bu kremi deneyecegim ilk gibi birşey krem kullanmam inş başaracagım elimde 2 kutu var bitene kadar vazgeçmeyecegim.eczanelere sorun bakalım ne dieckler alıp kullananlarda olursa onlarda bizi bilgilendirirlerse cok sevinirim.iyi günler

X