Çatlaklar atlaklardan kutulacam...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
arkadaşlar bu kremden cok memnun kaldım ben ya faydalarını görüyorum artık düzensiz kullandıgım halde vucudum cok güzel oldu kendime güvenim geldi bugun sürdüm hasta oldum olalı kullanmıyordum.kremi araştıranlar oldumu?

BENDE ARAŞTIRUP DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞIM
benim çatlaklar tam 11 yıllık doğumdan kalma vallahi yağ krem ne yaptıysam olmadı olmadı
bir ara kahve limonda yaptım sanki kaybolmuş gibilerdi ama şimdi bakıyorumda yine var çatlaklar yaa
offff bu verdiğin ilacı yakın zamanda alıp denemeyi düşünenlerdeninim .
umarım iyi gelirde hepimiz bu görüntüden kurtuluruzz
hoşçakalll
zemuszemus zemuszemus

canım ya bu kremi nerden aldın onuda yazarsan sevinirimm. nette araştırıyorumda eczanelerde varmı acaba....

arkadasım ben eczaneden aldım her eczanede bulunurmu bilmiyorum ama anlasmaları varsa getirtirebiliyorlar bir sorun isterseniz. benim tanıdıgım var hemde cok yakın onun sayesinde cokta memnunum inş yanılmam bu krem hakkında arkadaslar allah yardımcımız olsun kurtulalım şu catlaklardan artık:)

paylaştığın için çok sağol arkadaşım ben de araştırıcam eğer alırsam burdan sizi bilgilendiririm

ben uzun zamandır kullanmıyordum.zamanım olmadıgından kendimi koyuverdim ama catlaklarımın görüntüsü azaldı eski haline dönmediler hala dün aksam yine sürdüm inş fayda edecek bu krem ben inanıyorum.bu kremi bulup başlayanlar memnun olanlar yada eskiden kullanmış olanlar yokmu aranızda arkadaşlar???

ben uzun zamandır kullanmıyordum.zamanım olmadıgından kendimi koyuverdim ama catlaklarımın görüntüsü azaldı eski haline dönmediler hala dün aksam yine sürdüm inş fayda edecek bu krem ben inanıyorum.bu kremi bulup başlayanlar memnun olanlar yada eskiden kullanmış olanlar yokmu aranızda arkadaşlar???

X