Atkı,Motif,Yelek,Eldiven,Firkete ...Benim Yaptıklarım

teşekkür ederim tatlım..:1hug:.dümdüz öreceğim demek...başka bişi yok... anladım sanırım yapmak istiyorum da...ilgine teşekkür ederim....a.s.
bu arada eldivene bayıldım ama malesef 5 şiş kullanamıyourm...başka bir yolu yok dimi bunu örmenin...:uhm:

Nette görüp geçen kış ördüğüm kazağım iki kere giyemedim ipini çok kalın seçmişim farkında olmadan o kadar örünce de sökmeye kıyamadım şimdi bir terzi arıyorum bu tip örgü işlerini dikebilecek makinesi olan önünü kestirip fermuar taktırabilirsem hırka olarak kullanabilirim sanıyorum yani inşallah ... bulamaıdm ki bir şehre yabancı olmak çok kötü bir duygu gurbett eyaşamıyan bilmen bunu ...

ayy süper olmuş yaaaa. süper....ewet sanki biraz kalın ipi...ve çok iyi düşünmüşsün hırka için ideal....

bede firkete ile kolay bişi yapmıştım...u şeklinde bir aparata şişle yapılıyordu...
bende bebek bekliyorum.....battaniye modelin varsa görmek isterim...yerimseniben

ya bu firkete işi başka türlü galiba ....benimki çok zayıf oldu sadece ortada bir birleşim yeri var ve iki kenarda püskül var...anlatabildimmi acaba...
seninki çok tok duruyor.. süper...

bu birkaçının birleşimi 3 4 cılız sırayı birleştiriyorsun ve vadaaa bu çıkıyor orataya dur şimdi yaptığımın örneğini bulup ekliyeyim bakalım beğenecek misin :) hem çok kolay firkete hemen ilerliyor hem yumuşacıkkk...
Bebebeğin inşallah hayırlısıyla doğar ve uğur getirir ailenize,benim de oğlum var ne yazık ki o bebekke n bişey yapamaıdm şimdi kısmetse ve ikinci çocuğumuz olursa ona hazırlıyorum :)

ben tek renk mavi simli iplikten yapıyorum ve içine bebek kumaşı dikicem yani şimdilik fikrim o :asigim::asigim:

ikinci resimde nasıl birleşim yapıldığını çıkarabiliyorsun diy mi canım tığla 3 er 3 er zincir gibi geçirirosun iç içe yani ben 3er 3er yaptım :sm_cool:

İğne oyası havlu kenarım,sadece yazın yapabiliyorum iğne oyasını çünkü yalnızca yaz aylarında mesaim bittiğinde ve evime döndüğüümde hala gün ışığı oluyor normal oda ışığında yapamıyorum gözlerim müsade etmiyor buna ne yazık ki senağlama

başka yolu var tabii ki niye olmasın aynı olayı iki şişle örüp gizli dikişle dikersin olur biter :sm_cool::sm_cool:

unbendable paylaşım için teşekkürler a.s. ellerine sağlık hihoyyyt senden ricam bu motiflerin yapılışını anlatabilirmisin senağlama

5 minik ve kolay motifin birleşimi bu ;önce içteki beyaz kısımı yapıyorsun büyüklüğü sana kalmış ben 4 trabzan yapıp 4 zincir çekerek kare şeklini verdim, sonra üst sırayı pembe iple 4 zincirin üzerini dolduğu kadar trabzan ile doldurarak döndüm,bunlardan 5 tane yaptım.Sonra da beyaz iple sık iğne yaparak döndüm iki köşeyi kenarda bırakıp iki köşeyi resimlerde gördüğün gibi sırt sırta dayayıp tığla üzerindne geçtim yani ben bu motifi böyle yaptım

unbendable çok teşekkür ederim eve gider gitmez hemen yapmalıyım hihoyyyt

çok güzeller bunlar ya, en çok da ilk sayfadeki beyaz eldivenlere bittim ben.

sağol canım severek kullanıyorum ama bu sene o kadar kar akış yapmadı ne yazık ki angora yünlerle örmüştüm eldivenleri ve fazlasıyla sıcaaaaak lar sositosositosositososito

ayy bu çok güzel olmuş....ama aradaki saç örgü gibi duran yerler nası birleşti acaba yaw....:uhm:
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...inşallah tatlım benim .. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…