Atkı,Motif,Yelek,Eldiven,Firkete ...Benim Yaptıklarım

3233376303_359582c366.jpg

3233375939_01d26b4968.jpg

3234224466_150f3d66bf.jpg

İğne oyası havlu kenarım,sadece yazın yapabiliyorum iğne oyasını çünkü yalnızca yaz aylarında mesaim bittiğinde ve evime döndüğüümde hala gün ışığı oluyor normal oda ışığında yapamıyorum gözlerim müsade etmiyor buna ne yazık ki senağlama

:1shok: :1shok: :1shok:
AMAN TANRIM HARİKA OLMUŞ .....delikafadulden
SÜPER..... mütişsin...:hooray:

ayy bu çok güzel olmuş....ama aradaki saç örgü gibi duran yerler nası birleşti acaba yaw....:uhm:
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...inşallah tatlım benim .. :Saruboceq:

işin en kolay yanı o dur ben senin için elşimdeki resimler ebakayım ayrıntı varsa yoksa akşam evde çekerim çok çok kolay firkete yaparken kullandığın tığı kullanıyorsun bir taraftaki 3 ilmeği tığa alıyorsun sonr akarşıdaki aynı hizadaki 3 ilmeği bu elindeki 3 ilmeğin içinden geçiriyorsun ve böyle gidiyor :kahve: ben burdayım kahvemi yudumlıyayım yemeğin üstüne iyi gidiyor sorun olursa alatırım gene...

:1shok: :1shok: :1shok:
AMAN TANRIM HARİKA OLMUŞ .....delikafadulden
SÜPER..... mütişsin...:hooray:

teşekkür ederim canım hayatımın en stresli zamanında bitirme tezimi hazırlarken öğrenmiştim iğne oyasını o stresi ancak bu kadar meşakkatli bir uğraş attırırıdı zaten :)

işin en kolay yanı o dur ben senin için elşimdeki resimler ebakayım ayrıntı varsa yoksa akşam evde çekerim çok çok kolay firkete yaparken kullandığın tığı kullanıyorsun bir taraftaki 3 ilmeği tığa alıyorsun sonr akarşıdaki aynı hizadaki 3 ilmeği bu elindeki 3 ilmeğin içinden geçiriyorsun ve böyle gidiyor :kahve: ben burdayım kahvemi yudumlıyayım yemeğin üstüne iyi gidiyor sorun olursa alatırım gene...

ayyy ya kendimi geri zekalı gibi hissettim yaw..delikafadulden anlamıyorum ...CADIARZU.nası içinden geçip birleşiyor ayyy...:uhm:

ayyy ya kendimi geri zekalı gibi hissettim yaw..delikafadulden anlamıyorum ...CADIARZU.nası içinden geçip birleşiyor ayyy...:uhm:

akşam detaylı fotoğraflar çekicem canım senin için hatt abelki video ama görcen kelimelerle anlatmayı beceremedim ki öyle hissetme bak görcen ne kadar kolaymış bu anlatamamış dicen :enbuyukkk:

akşam detaylı fotoğraflar çekicem canım senin için hatt abelki video ama görcen kelimelerle anlatmayı beceremedim ki öyle hissetme bak görcen ne kadar kolaymış bu anlatamamış dicen :enbuyukkk:

canım benim sabırsızlıkla bekliyorum....çok teşekkürler.....ilgine alakana ve SABRINA...a.s.

Canım bu resim den çıkarabilir musun üçerli olarak iç içe geçirmekle neyi kasteddiğimi

post24541148367915xz7mn2.jpg

ben d eburdan çıkarmıştım ama ben 3 ilmek geçiriryorum içe içe.
üç ilme sağ taraftan alıyorsuntığdaki ilmeklerden geçiriryorsun sonra 3 ilmek sol taraftan alıyorsun ....
akşam video çekemedim yemi minik kedim iplerle uğraşmama hiç izin vermedi ne yazık ki :)

Arkadaşlar iki renkli olan kısımda birleşim daha iyi görülüyor sanırım .Ela pek fırsat vermiyor o da iplikleri benim kadar seviyor sanırım :) Ama anlaşıyoruz ona da bir parça veriyorum o da oynuyor ....

ellerine sağlık canım... yanlız ben pisiciği daha çok beğendim yerim onuuuuuuu

ellerinize sağlık hepsi bir birinden güzel olmuşlar bu arada eşinizide tebrik ederim ne güzel size destek oluyor

Bu da iğne oyasıyla yaptığım anahtarlığım yok yok bellekliğim hihoyyyt
bilenler bilir şekli tam oturtamadım ama böyle yamru yumru da olsa hoşuma gitti :):sm_cool:

Çiçek perdem Çiçek köşemi süslemeye başladı :)
Kurumuş nergisler ve pullarla yaptım nasıl olmuş hanımlar?

çiçek perde :1shok: :1shok:
canım ya super ötesi bişey olmuş bayıldım doğrusu... fikir harika, uygulama harika, fotoğraflarda harika yapan gibi... ellerin dert görmesin.. resmen aşık oldum :asigim:

çiçek perde :1shok: :1shok:
canım ya super ötesi bişey olmuş bayıldım doğrusu... fikir harika, uygulama harika, fotoğraflarda harika yapan gibi... ellerin dert görmesin.. resmen aşık oldum :asigim:

Teşekkür ederim canım birkaç saate yapılıyor aslında çok kolay bişey de bugüne kadar aklıma gelmemiş işte a.s. bayılıyorum çiçeklere :asigim:

X