- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
-
- Konu Sahibi unbendable
İğne oyası havlu kenarım,sadece yazın yapabiliyorum iğne oyasını çünkü yalnızca yaz aylarında mesaim bittiğinde ve evime döndüğüümde hala gün ışığı oluyor normal oda ışığında yapamıyorum gözlerim müsade etmiyor buna ne yazık ki senağlama
iğne oyasıyla yaptığım namaz örtüm
ayy bu çok güzel olmuş....ama aradaki saç örgü gibi duran yerler nası birleşti acaba yaw....:uhm:
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...inşallah tatlım benim .. :Saruboceq:
:1shok: :1shok: :1shok:
AMAN TANRIM HARİKA OLMUŞ .....delikafadulden
SÜPER..... mütişsin...:hooray:
ellerine sağlık; emeğine sağlık... çok zarif duruyor....a.s.
işin en kolay yanı o dur ben senin için elşimdeki resimler ebakayım ayrıntı varsa yoksa akşam evde çekerim çok çok kolay firkete yaparken kullandığın tığı kullanıyorsun bir taraftaki 3 ilmeği tığa alıyorsun sonr akarşıdaki aynı hizadaki 3 ilmeği bu elindeki 3 ilmeğin içinden geçiriyorsun ve böyle gidiyorben burdayım kahvemi yudumlıyayım yemeğin üstüne iyi gidiyor sorun olursa alatırım gene...
ayyy ya kendimi geri zekalı gibi hissettim yaw..delikafadulden anlamıyorum ...CADIARZU.nası içinden geçip birleşiyor ayyy...:uhm:
akşam detaylı fotoğraflar çekicem canım senin için hatt abelki video ama görcen kelimelerle anlatmayı beceremedim ki öyle hissetme bak görcen ne kadar kolaymış bu anlatamamış dicen :enbuyukkk:
ellerine sağlık canım... yanlız ben pisiciği daha çok beğendim yerim onuuuuuuu
çiçek perde :1shok: :1shok:
canım ya super ötesi bişey olmuş bayıldım doğrusu... fikir harika, uygulama harika, fotoğraflarda harika yapan gibi... ellerin dert görmesin.. resmen aşık oldum :asigim: