- 7 Haziran 2020
- 8
- 2
- 36
- Konu Sahibi Branneogrtmn
Kızlar acil cevap verin lütfen, Atipik otizm tanısı alan 2 yaşındaki bebeğe nootropil ilaç verilir mi????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor reçete etti mi? Durumunuzu biliyorsa ve gerekli gördüyse kullanmalısınızKızlar acil cevap verin lütfen, Atipik otizm tanısı alan 2 yaşındaki bebeğe nootropil ilaç verilir mi????
Benim kızımda atipik otizm ama doktor hiç ilaç vermedi neye göre ilaç verdi tek doktorla kalmayın ben 3 ayrı doktora götürdümKızlar acil cevap verin lütfen, Atipik otizm tanısı alan 2 yaşındaki bebeğe nootropil ilaç verilir mi????
Aslında aile hekimimizle görüştük ama tabi ki vermek istemedimBikac de ile daha gorusseniz? Cok tibbi bir soru sormussunuz
Ilaclarin cogunda 6 veya 8 yas altina kullanilmaz uyarisi vardir ama fayda zarar ilişkisi gozetip doktorlar verebiliyor.Aslında aile hekimimizle görüştük ama tabi ki vermek istemedim
Doktor otizm için mi reçeteledi, yoksa başka bir rahatsızlık için mi?perdono pero no olvido Evet doktor reçeteledi ama hem yan etkileri çok fazla hem de 8 yaş altındaki çocuklara verilmemeli diye yazıyor prospektübünde
Bu çocuğunu konuşturur dedi.Doktor otizm için mi reçeteledi, yoksa başka bir rahatsızlık için mi?
Bu bebeğini konuşturur dedi. O yüzden yazmış. Benim de içime sinmiyor tabi ki vermek istemiyorum bilmiyorum kafam çok karışıkBenim kızımda atipik otizm ama doktor hiç ilaç vermedi neye göre ilaç verdi tek doktorla kalmayın ben 3 ayrı doktora götürdüm
Amin inşallah. Evet çalıştığım için kayınvalidem bakıyordu oğluma ve günde en az 4 5 saat ekran vardı. Şimdi kapattık hepsini işten ayrıldım. Özel eğitime başladık. İsmine tepki vermiyordu, işaret parmağını kullanmıyordu ama istediği şeyleri elimi tutarak elde etmeyi sağlıyordu. Al komutunu biliyordu ama ver komutunu bilmiyordu, ilk başta baba dede gaga nene mama gibi sözcükler vardı şimdi hepsi kayboldu bunlar için psikiyatriste gittik o da atipik otizm teşhisi koyduBen olsam bir kaç doktor ile daha görüşürüm.Ekran veriyor musunuz? Belirtiler nedir .Benim de 2 yaşinda kızım var.umarim en iyisi olur kuzunuz için
Öncelikle sakin olun atipik otizm adında otizm geçse de çocuğunuza gerekli ilgiyi verdiğinizde tamamen ortadan kalkacak bir şey. İlacı neden verdi anlamadım karışmakta istemiyorum ama yazmadığınız başka şeyler var mı. 2 de konuşmaz 2,5 da konuşur diğer anneler daha iyi bilir belki . 4-5 saat ekran süresi aşırı uzun bide ne izliyor kim bilir . Reklam hariçtir bu kendi izledikleri . Tamamen kesin . Yaşına uygun aktivite önerim oyun grubuna gitmesiAmin inşallah. Evet çalıştığım için kayınvalidem bakıyordu oğluma ve günde en az 4 5 saat ekran vardı. Şimdi kapattık hepsini işten ayrıldım. Özel eğitime başladık. İsmine tepki vermiyordu, işaret parmağını kullanmıyordu ama istediği şeyleri elimi tutarak elde etmeyi sağlıyordu. Al komutunu biliyordu ama ver komutunu bilmiyordu, ilk başta baba dede gaga nene mama gibi sözcükler vardı şimdi hepsi kayboldu bunlar için psikiyatriste gittik o da atipik otizm teşhisi koydu
Sırf konuşmuyor diye vermiş olduğunu sanmıyorum açıkçasıBaşka bir doktora daha görünün, o da önerirse kullanın bence