• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateşli sıtma ! :(

Gonulmeyvesi

84'den 68'e :) gncl 76.8
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
13.599
45.956
598
Kızlar eşimin çok ateşi var ve sıtmalanıyor
Gece ilaç aldı ama pek düşmedi
Üzerini örtmek mi gerekir terletmek için
Yoksa açmak mı ?

Bütün eklem yerlerini ıslak bezle sildim
Alnında ıslak havlu var

Başka ne yapabilirim :(
İnternete baktım doğru düzgün hiç.bişey bulamadım bana yardımcı olursanuz çok sevinirim

doğru hastaneyee salgın var etraftaa.. ateş düşmüyorsa tehlikelii.. tahlileri yapılıp bakılması lazım.. acile gidin..

Ay salgın mı ne salgını 😢 tamam sağolun
K.p arıyım diyorum yok kimseyi arama diyor
Şimdi bi şeyler yedirip ilaç içiricem tekrar

benim eşimde aynıydı kanda yüksek enfeksiyon çıktı sizin de öyle olabilir antibiyotik kullanmadan geçmedi siz hemen doktora gidin eşinizi dinlemeyin götürün ilerleyince daha kötü bizim ciğerlere kadar inmiş

benim eşimde aynıydı kanda yüksek enfeksiyon çıktı sizin de öyle olabilir antibiyotik kullanmadan geçmedi siz hemen doktora gidin eşinizi dinlemeyin götürün ilerleyince daha kötü bizim ciğerlere kadar inmiş

Tamam en sqğlıklısı acil olacak heralde

Peki bu ateş halinde üzeri örtmek mi
Açmak mı sıtmalanıyor çünkü
Terleyip atabilir mi

Ay salgın mı ne salgını 😢 tamam sağolun
K.p arıyım diyorum yok kimseyi arama diyor
Şimdi bi şeyler yedirip ilaç içiricem tekrar
herkes yüksek ateşten hastanalerde bi alt komşum domuz gribi olmuş onunda ateşi hiç düşmemiş iğnesi varmış onu vurulmuş.. ilaç vermişler.. korkun diye söylemiyorum sizdede aynısı vardır demiyorum bi görünün doktora mutlaka salgın var deniliyor geçiyor herkese hastalık dikkat edin..

herkes yüksek ateşten hastanalerde bi alt komşum domuz gribi olmuş onunda ateşi hiç düşmemiş iğnesi varmış onu vurulmuş.. ilaç vermişler.. korkun diye söylemiyorum sizdede aynısı vardır demiyorum bi görünün doktora mutlaka salgın var deniliyor geçiyor herkese hastalık dikkat edin..

Tabi ben anladım sizi çok sağolun🌸

şimdi ilaç içirdim eğer düşmezse bu sefer de götürücem

Back