- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum doktora gıdebılcek durumda degılımParol minoset kullanabilirsin canım hamilelikte...
Uş aldım aöa fayda etmefiIlık duş al, ortamı çok sıcak yapma.
Üzerıne klın seyler giyme.
Yokmu bi yakının ilgilenecek Kendi başına bişey yapma doktora git
Olmaz Allahın izni ile , yine duşunu al ılık , kompres yapmaya devam et bol su iç ... Ama korkmana gerek yok parol en hafif ağrı kesici ve ateş düşürücü hamileliklerimin başından beri doktorum yazdı.Korkuyorum doktora gıdebılcek durumda degılım
Bişey olursa korkuyorum
Küçük kızım var gidemem o yğzden bırakacak kımsem yokBi taksi çağırman yeterli doktora gitmek için.
Yapabileceğin tek şey minoset içmek. Onunda hamile için olanlarından varsa al. Mikrop varsa vücudunda yada boğazda yara, ne yaparsan yap düşmüyor ateş.
Sirkeli suda vücuda şok etkisi yapıyor ve daha çok ateşi çıkarıyor diye duymuştum. Kesinlikle tavsiye edilmiyor.
Ilık ıslak bezle devam edin o zaman. Ama titreme tutarsa zaten kızınızla ilgilenemeyeceksiniz. Daha kötü şeylere yol açmadan onuda alıp gidin. Hastanede bir şekilde idare edilir.Küçük kızım var gidemem o yğzden bırakacak kımsem yok
Sirke zararlı diye bılyıorum canım ya .D
Uş aldım aöa fayda etmefi
Komplekste yptım
Ev ılık
Ateşin bebege zararı olur mu acaba
Yada bı kasık sırke
Bebeğim 4 aylik hamileligim boyunca parol içtim. Doktorumun onerdigi tek ilacti. Bebegimin maşallahı var gönül rahatligiyla icebilirsiniz.Kızlar gıttım
Üst solunum enfeksıyonu dedı
Parol içebilirmişim
Hamıleyım dıye baska bsey yapmadı gonderdı
Acaba zararı olur mu
Olmaz dedı ama emın degılım