Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese günaydınlar.ben bi soru soracaktım.bilgsi olan bilgilendirirse sevineceğim.benim
pazar günü ateşim 36.6 ovulasyon testi çift çizgi.
p.taesi36.3 ateşim tes tek çizgi
salı günü ateşim 36.5
bugünde 36.3
şimdi benim yumurtlama olmuşmu olmamışmı.

arkadaşlar buna yorum yapacak kimse yokmu şimdi.:KK54:

arkadaşlar buna yorum yapacak kimse yokmu şimdi.:KK54:

kardelencim kendin söylüyosun ya pazar çift çizgi test diye
çift çizgi gördüğün günün ertesi zaten yumurtalam oluyo yanı ogün ve sonrası gün aşırı çalış inş çalışmısındır gün aşırı yola devam :13:

herkese günaydınlar.ben bi soru soracaktım.bilgsi olan bilgilendirirse sevineceğim.benim
pazar günü ateşim 36.6 ovulasyon testi çift çizgi.
p.taesi36.3 ateşim tes tek çizgi
salı günü ateşim 36.5
bugünde 36.3
şimdi benim yumurtlama olmuşmu olmamışmı.

pazar günü adetinin kaçıncı günüydü bunları da yazarsan ona göre daha sağlıklı yorum yaparız.:44: ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra ateşinde düşüş olmuş eğer yumurtlama olsaydı yükselme olmalıydı ama ovulasyon testi önceki günlerin de ateş ölçümleri gerekir bu durumda kesin yumurtladın veya yumurtlamadın diyemiyorum

7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3

kıslar benım tablamada yarum beklıyorum . :)) anladıgım kadarıyla şuana kadar yurmutlama olmadı

henüz yumurtlamamışsın ama gün aşırı çalışmalara devam:KK23:

pazar günü adetinin kaçıncı günüydü bunları da yazarsan ona göre daha sağlıklı yorum yaparız.:44: ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra ateşinde düşüş olmuş eğer yumurtlama olsaydı yükselme olmalıydı ama ovulasyon testi önceki günlerin de ateş ölçümleri gerekir bu durumda kesin yumurtladın veya yumurtlamadın diyemiyorum

tafcım test çiftçizgi çıkmış ama evet kaçıncı günü yazarsa ii de 36 saat içinde değilmi :26:

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz :KK36:
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz :KK36:
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz :KK36:
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
21.gün... 36,4.....9 kasım ov.testi otlu :KK36:
22.gün... 36,7....10 kasım ov.testi yarı otlu
30368d Ovulation Charts

selam kızlar yumurtam 20.günmü çatlamış acaba 21.günmü? :86:

21. gün yumurtan çatlamış hadi gözün aydın:81: ama bu akşam da çalışın derim ben:KK23:

tafcım test çiftçizgi çıkmış ama evet kaçıncı günü yazarsa ii de 36 saat içinde değilmi :26:

kişiden kişiye değişiyormuş doktor öyle söylemişti bana ben gittiğimde ateş tablomu da gösterdim doktora 14. gün ovulasyon testinde piki yakaladım dedim hemen çatlamayabilir 2-3 gün sürebilir çatlaması dedi yani dediğin gibi 36 saat mantıklı ama ateşin de ovulasyon testini onaylaması gerek yani ovulasyon testinde çift çizgi görülünce en geç 2. gün ateşin ortalamanın üstüne çıkması lazım:KK54:

kişiden kişiye değişiyormuş doktor öyle söylemişti bana ben gittiğimde ateş tablomu da gösterdim doktora 14. gün ovulasyon testinde piki yakaladım dedim hemen çatlamayabilir 2-3 gün sürebilir çatlaması dedi yani dediğin gibi 36 saat mantıklı ama ateşin de ovulasyon testini onaylaması gerek yani ovulasyon testinde çift çizgi görülünce en geç 2. gün ateşin ortalamanın üstüne çıkması lazım:KK54:

ewt cnm bende kullanmıştım senlede ordan tanıştık ya :KK9::KK9::KK9:
ama genede olmadı hayırlısı :KK12::KK12:

evet sanırım bende çatlamada problem var...

evet işte yumurta takibinde iğne ile çatlatma yapılsaydıya keşke bu kadar büyümezdi yumurtaların:KK59: peki şimdi nasıl çatlayacakmış yumurtaların adet söktürücü filan mı verdi doktor ne dedi büyümüş yumurtaların için:44:

doktora gösterdim bu adet sirküsünü ama her ay adet olmak normal dedi bi kaç gün sapabilir dedi yani 2-3 ay adet olmamak anormal dedi sen stres yapmışsın gebe kalmak için ondan şaşmış dedi. ve sanki yavaş yavaş düzene giricek gibi geçen ayda 23.gün yumurtlama olmuştu bu ay 21.gün olduysa yavaş yavaş düzene girer diye düşünüyorum..
birde ben son 4-5 aydır sürekli kürler falan yapıyorum onlar bozdu dengemi iyice.. ilk ay çörekotu bal tarçın 2. ay soğan kürü 3. ay klomen çatlatma iğnesi 4. ay hayıt suyu 5. ay polen bal uyguladım bu ay ise hiçbişey kullanmadan saldım çayıra mevlam kayıra :) zaten gebelik için 6. ayımdayım düşün yani nefes aldırmamışım kendime :KK68:

canım her ay yumurtluyorsan problem yok
inşallah bu ay bebiş gelir
kızzz sen 6 ayamı sığdırdın bu kadar kürü :KK53:
evet :86: sırasıyla hepsini denedim :86:

X