Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ronyacım birkaç gündür sancılarım var ama doğumla ilgili olduğunu sanmıorum,daha çok bebklerin baskısından kaynaklanan ağrılar ve gaz sancısı gibi,bugün 4te kontrolum var ,NSTye bağlanacam bakalım ne diyecek:)eşim yine heyecanlı ya doğum derse diye :) şimdi bir acele akşam yemeğini hazırlıorum ki gelince kolaylık olsun bana :)

nazelmas ben de 16. mı 19. gün mü diye düşünüp duruyorum ama biz 16 diyelim diğeri yerleşme olsun :) ateşin güzel ama bekleme dönemine girdik inş hayırlısı olur bebek gelir :)

bekleyis inşa değerin katlanıordur,bebek de vardır ,ateşin güzel ama son güne kadar beklemek zorundayız,inş üzmez bizi:)

duruşahcım daha erken olduğunu düşünüordur herkes o yüzden hele bir otlar çıksın bak nasıl sana çalış diycez :)

evet kimse benle ilgili yorum yapmak istemiyor zaten:)))))

senin durum biraz farklı olduğu için yorum yazamıyorum ben o yüzden sana hiç yorum yazamadım ama bu ay daha yumurtlama olmamış gibi görünüyor

bekleyis inşa değerin katlanıordur,bebek de vardır ,ateşin güzel ama son güne kadar beklemek zorundayız,inş üzmez bizi:)
amin canım yorum için çook teşekkür ederim inşallah katlanıyordur vve inşallah tutunmuştur da düşmez ateşim
dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok beklemek dışında inşallah gelir meleğim

Kııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar;

Farkındaysanız bir iki haftadır bakamadım;hiç düşünmemek içindi ;amaaaan dedim ve sürekli tutmamıştır diye düşündüm.Hatırlarsanız 1 gün Kuşadasına gitmiştim eşim rehber olduğu için sadece 1 gün şansımız vardı veeeeeeeeeeee tam 10 dakika oldu test yapalıııııı:ÇİFT ÇİZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ yarın da doktora giderim artık....darısı başınızaaaaa

tebrik ederim cnm ne mutlu sana sağlıklı gebelikler inş sağlıkla kucağına al inş bebişini

aaaaa bu süper bir haber süper vay anasını tek atışta tam isabet hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

ewt tekte tutturduk;ama formülü hiç mi hiç umudetmemek oldu;öyle saldım bu ay...ateş tablomu yarın veririrm

Tebrikler....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

kızlar benim tablom da ekte..ateşim kalp atışlarından farksız :26:
bugün ik defa yumurta akı kıvamını yakaladım..ov testim dün ve evvelsi gün çok silik çıktı...bugün daha yapmadım, akşam 21.30 u bekliyorum...bakalım ne çıkacak..

316977 Ovulation Charts

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..
ben 13 ekim de adet oldum,ameliyat sonrası birkaç günlük lekelenme oldu.şimdi ne zaman adet olacağımı bilmiyorum sanırım değişecek artık.
birkaç gündür öylesine ölçtüm ateşimi ne kadar doğru olur,devam etsemmi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…