• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben daha ilk defa bugün ölçtüm oda internetten hep araştırıyorum bı kaç gündür bakayım dedim kasıklarımda da 10 gündür batma oluyor saat başı tuvalete cikiyorum artık zamanını bekleyeceğim 😔
Zamanını beklemek en güzeli adetin geçsin öyle test yap kuzum bu arada kendine de dikkat et ani hareketlerden uzak dur

Hadi gözün aydın canım. 2020 inşallah uğurlu gelir hepimize 🙏🏼
Geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun önümüzdeki yıl kucağın dolsun 🤗
kızlar çok teşekkür ederim.inşallah önümüzde ki yıl bebişlerimize kavuşuruz 🙏 hem perde alındı hemde rahim içi kanallarım çok darmış.onlarıda genişletmişler. 2 ay bi hormon ilacı kullancam,sonra ilk adetinle gel tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.

kızlar çok teşekkür ederim.inşallah önümüzde ki yıl bebişlerimize kavuşuruz 🙏 hem perde alındı hemde rahim içi kanallarım çok darmış.onlarıda genişletmişler. 2 ay bi hormon ilacı kullancam,sonra ilk adetinle gel tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.

Ben senin yerinde olsam tüpten önce 1-2 denerdim kuzum.

Selam kızlar adetime 2 gün var ama hiçbir adet belirtim yok. Normalde bir hafta önceden göğüs ağrım başlardı migren başlardı ama henüz yok. Birde 5 sabahtır ateşim 36.3 yükselmiyor da düşmüyor da.

36F1D483-2188-465D-B740-BD27DD2B5B3F.jpeg

Back