- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ateşe baktın mı düştü mü çanım.Şimdi ıhlamur yapıp içeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşe baktın mı düştü mü çanım.Şimdi ıhlamur yapıp içeceğim
Nolamaz,nayır, çalışmalara devam. Batmalar iltihapla ilgili olabilir. Tam idrar tahlili yaptır. Yumurta gelişirkende ağrı oluyor bende. Batma değil ama.
Bakmadım yanımda ateş ölçerim yok kiAteşe baktın mı düştü mü çanım.
Sen nolamaz diyosan nolmamıştır bebem. Fakat batmalarım ağrı seviyesinde değil günde ortalama 3 4 kez yoklayan bi iğne batması minvalinde bi batma.Nolamaz,nayır, çalışmalara devam. Batmalar iltihapla ilgili olabilir. Tam idrar tahlili yaptır. Yumurta gelişirkende ağrı oluyor bende. Batma değil ama.
Yok kuzum test yaptım gelmeden negatifti lekelemem oluyor adet gelmiyor. Dün gelmeliydi sinirlerim bozuldu.canım msj yeni gördüm.bu ay hamile kalma ihtimalin var mı ? önce bi test falan yapıp öyle mi adetini söktürmek için uğraşsan
anladım canım.gelir o zaman ya.bazı aylar gün şaşıyor işte bide tedavi başlayacak şu bu diye farkında olmadan kendimizi strese sokuyoruz.oda etkiliyorYok kuzum test yaptım gelmeden negatifti lekelemem oluyor adet gelmiyor. Dün gelmeliydi sinirlerim bozuldu.
Evet stres yaptım gelmedikçe. Yürüyüş yapıyorum belli pes eder geliranladım canım.gelir o zaman ya.bazı aylar gün şaşıyor işte bide tedavi başlayacak şu bu diye farkında olmadan kendimizi strese sokuyoruz.oda etkiliyor
Geldi mi regliniz? Ben de iki üç gündür kıvranıyorum ama kahve akıntı geliyor sadece.Evet stres yaptım gelmedikçe. Yürüyüş yapıyorum belli pes eder gelir
Gelmedi bende aynı kıvranırım ama sabah tuvalette kırmızı kan görünce geliyor dedim ama devamı yok.Geldi mi regliniz? Ben de iki üç gündür kıvranıyorum ama kahve akıntı geliyor sadece.
Slm Adetin geldimi canım uygulamaya göre 19 u demistin bende 15. Gün ovulasyon yani 5 kasım di adet te 16 kasım gösteriyordu daha olmadım ates de biraz yüksek hevesli hevesli bekliyorumGeldi mi regliniz? Ben de iki üç gündür kıvranıyorum ama kahve akıntı geliyor sadece.
Benim bugün geldi maalesef ama ateşim hala yüksek Umarım senin güzel haberlerini alırızSlm Adetin geldimi canım uygulamaya göre 19 u demistin bende 15. Gün ovulasyon yani 5 kasım di adet te 16 kasım gösteriyordu daha olmadım ates de biraz yüksek hevesli hevesli bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah aralık ayında müjdeli habere kavuşursun kavuşuruz bende dışardayım her an tetikte geziyom bakalım hayırlısı nasibimizi bekliyomBenim bugün geldi maalesef ama ateşim hala yüksek ☹ Umarım senin güzel haberlerini alırız
Umarım lütfen haber ver merak ederim canımHakkında hayırlısı olsun canım inşallah aralık ayında müjdeli habere kavuşursun kavuşuruz bende dışardayım her an tetikte geziyom bakalım hayırlısı nasibimizi bekliyom
Haber veririm canımUmarım lütfen haber ver merak ederim canım
hadi hayırlısı olsun canım.adet oldun sonunda..inşallah her şey yolunda gider bende bir aksilik olmazsa yarın operasyonumu olcam
Seninde herşey yolunda gider inşallah. İlk adımı atmış alacaksınhadi hayırlısı olsun canım.adet oldun sonunda..inşallah her şey yolunda gider bende bir aksilik olmazsa yarın operasyonumu olcam
Bugün adet oldum canım kendi hevesimle seni de merakta bıraktım Hakkımızda hayırlısı Allah büyük O ne zaman ol derse o zaman olacak... inşallahUmarım lütfen haber ver merak ederim canım