- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım. Bir kaç gün daha takip edelim.Cordelia canım 12. Güne çekilen çizgi fake olabilir mi
oldum canım tüp bebek için tedaviye başladıkcanım adet olmadın ınsallah. test yaptın mı?
hadi hayırlısı olsun.inşallah bende ki gibi bir problem çıkmadan tedaviniz hemen başlar ve bebişle sonuçlanıroldum canım tüp bebek için tedaviye başladık
kaçırmışım canım ne problemi hayırdır? önemli bi şey değil inşallah güzel dileklerin için de Allah razı olsunhadi hayırlısı olsun.inşallah bende ki gibi bir problem çıkmadan tedaviniz hemen başlar ve bebişle sonuçlanır
canım bende tüp bebek tedavisine başlamak için gitmiştim.tedaviye başlamadan önce histeroskopi çekilmem gerektiğini söyledi doktor.yani rahim içine kamerayla bakıyorlar.ve rahimde perde var denildi.buda küçük bir ameliyatla kesilecekmiş.adet olunca gitcem ameliyat için gün verecekler.ameliyattan 3 ay sonra olacak tedavi.o aralıkta inşallah kendiliğinden olurkaçırmışım canım ne problemi hayırdır? önemli bi şey değil inşallah güzel dileklerin için de Allah razı olsun
inşallah canımcanım bende tüp bebek tedavisine başlamak için gitmiştim.tedaviye başlamadan önce histeroskopi çekilmem gerektiğini söyledi doktor.yani rahim içine kamerayla bakıyorlar.ve rahimde perde var denildi.buda küçük bir ameliyatla kesilecekmiş.adet olunca gitcem ameliyat için gün verecekler.ameliyattan 3 ay sonra olacak tedavi.o aralıkta inşallah kendiliğinden olur
selam canım...ameliyattan sonra inşallah o 3 aylık arada kendiliğinden olur.ama artık daha rahatım.en azından süreç belli.kendimi kasmama strese girmeme gerek yok.inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberlerimizi burdan paylaşırızKızlar selam tedavi olan herkesin umarım tedavisi iyi sonuçlanır. hilallll okudum yazdıklarını umarım tedaviye gerek kalmadan hamilelik yaşarsın
Ohhh mis en güzeli de kafaya takmama süresi. Şuan bende aynı durumdayım ya gerçekten iyi geldi bana :) arada ateşimi ölçüyorum bakıyorum düşük sallıyıp geçiyorum artıkselam canım...ameliyattan sonra inşallah o 3 aylık arada kendiliğinden olur.ama artık daha rahatım.en azından süreç belli.kendimi kasmama strese girmeme gerek yok.inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberlerimizi burdan paylaşırız
aynen aynen bu rahatlık çok güzelOhhh mis en güzeli de kafaya takmama süresi. Şuan bende aynı durumdayım ya gerçekten iyi geldi bana :) arada ateşimi ölçüyorum bakıyorum düşük sallıyıp geçiyorum artık
inşallah canım
Tedavin hayırlı olsun canım. İnsallah güzel haberler verirsin. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeseoldum canım tüp bebek için tedaviye başladık
aminnn canım Allah razı olsunTedavin hayırlı olsun canım. İnsallah güzel haberler verirsin. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
aminnn kuzum inşallah Rabbim o güzel duyguyu bizlere de tattırsın inşallahdvtb canım hayırlı olsun. İnşallah kavuşuruz bebeklerimize...
Tedavin hayırlı olsun canım. Tez zamanda kavuşuruz inşallı. .aminnn kuzum inşallah Rabbim o güzel duyguyu bizlere de tattırsın inşallah
hadı hayırlı olsun canım. bende adet olayım. dondurulmus embrıyolarım var. transfer olcam kısmetse. inşallah guzel haberler verırız :)oldum canım tüp bebek için tedaviye başladık
merhaba canım.ben koku almadığım için sıkıntı yaşamadan içmiştim..kimisi içtikten sonra hemen bi parça çikolata yiyince iyi oluyor demişti.bide öyle dene olmazsa..bende adetimi bekliyorum.yarın adet günüm.yarın olursam salı günü gidip ameliyat için gün alcam.ameliyattan sonrada 3 ay bekleyeceğimsatenboyadakiyaglekesi hilallll all merhaba kızlar ben soğan kürü nü geçen sefer yapamadım çok midem bulandı bu ay ne olursa olsun yapacağım dedim çünkü tam anlamıyla adetim i olmadı hissediyordum. Bu ay evrak işlerimi halledebilirsem önümüzdeki adette başlamak istiyorum artık. Beklemek zor. Sizlerde durum nasıl??
Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. . Ben içiyorum şimdi sıkıntı yok. Geçen sefer nedense midem almadı şimdi 15 günü sıkıntısız tamamlamak istiyorum.merhaba canım.ben koku almadığım için sıkıntı yaşamadan içmiştim..kimisi içtikten sonra hemen bi parça çikolata yiyince iyi oluyor demişti.bide öyle dene olmazsa..bende adetimi bekliyorum.yarın adet günüm.yarın olursam salı günü gidip ameliyat için gün alcam.ameliyattan sonrada 3 ay bekleyeceğim