• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ben doktora sormuştum tedavi öncesi içmeye başla demişti. Folidoce adında bir folk asit verdi
Planlı gebeliklerde 3 ay önce baslatiyorlar zaten canım faydası var zararı yok. Birde bu folik asid depolanan bişey diilmis o yüzden günlük doz önemli.
Hiç farketmez eczaneye sor o bişey önerir zaten. Bana OMEGA içeren yazmıştı ozelde ki Dr. 100 küsürdü fiyatı ben normalini kullandım
çok sağolun kızlar.hastane iyi güzel hoşta daha hiç bir doktordan da folic asid lafını duymadım.ne kullandım mı diye soran oldu ne de iç diyen oldu.ben de her gittiğimde koşturmaktan o günki işlerimi halletmeye uğraşmaktan hiç aklıma gelipte sormadım bi doktora.bari kendin alıp kullanmaya başlayım.teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 😉🤗😘

kızlar benim ateş ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ben bugün bir umutlandım sanki :dua::KK200:
inşallah benim de bu ay umudum daha yüksek herşeye çok dikkat ettik beslenmeye takviyelere ilişkiye ve bu ay iki gün önce sağ kasığımda ani bi sızlama oldu şimşek çaktı sanki o durum biraz ümitlendirdi en son kimyasalda da öyle olmuştu ve hamileydim

bakalım herşeye bi ümit bağlıyoruz

olmadı bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağız :dua: :KK200:

inşallah benim de bu ay umudum daha yüksek herşeye çok dikkat ettik beslenmeye takviyelere ilişkiye ve bu ay iki gün önce sağ kasığımda ani bi sızlama oldu şimşek çaktı sanki o durum biraz ümitlendirdi en son kimyasalda da öyle olmuştu ve hamileydim

Slm canım hayırlısı neyse o olsun. Ateşin güzel ama biliyorsun ateş ile hamileliği anlamıyoruz. Sen hissediyorsan inşallah öyledir. Sağlıklı güzel bir hamilelik olsun inşallah :dua: :KK200:

Screenshot_20191019_123410.jpg

Merhaba ates tablom nasil ilerliyor sizce anlayan bi bakabilirmi lütfen adet bittikden sonra yapmaya basladim tahmini 2 güne yumurtlama olucak ovulasyonda yapiyorum zaten

Eklentiler

• Screenshot_20191022_090246_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_20191022_090246_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 31

canım adet olmadın ınsallah. test yaptın mı?

Back