Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar slm yine çok detaylı okuyamadım.rabbim hamilelerimizin yüzünü güldürsün bebek isteyenlerin de göbüşlerini doldursun.

Ben ciddi aile problemleri yaşıyorum eşimle aramız limoni.zaten çok seyrek ilişki oluyordu.bu ay sadece 10 ve 15.günler birlikte olduk.sabah şüphelenip test Yaptım ve pozitif çıktı.testi görünce havalara içtiğim söylenemez. 2.bebwk işini gerçekten kafamda bitirdiğimi farkettim.rabbim burda uğraşan ve gerçekten isteyen Arkadaşlara versin.neyse az önce wc ye gittim lekeler gelmeye başladı yine nedense hiç şaşırmadım.üzgün değilim ama mutlu da değilim.eğer bu da gidecekse ne olur dua edin kimyasal olsun öyle düşük kürtaj sürecine girip yıpranmak istemiyorum.dr Dr dolaşıp sonuç alamamış biri olarak bu sefer hiç Dr a gitmeyip bekleyeceğim herşeyin hayırlısı için bana dua edin lütfen

çok üzüldüm canım eşinle sorunların olmasına ayrı üzüldüm hamiş olup buna sevinememene de ayrı üzüldüm.Allahım hakkınızda en hayırlısını versin.doktora gitmeyecek misin.gitsen belki bu sefer gitmeyecektir bebeğin,belki şimdi gelmesinde de bir hayır vardır nr bileyim..eğer sağlıksız bir gebeliksede umarım dediğin gibi kimyasaldır kendiliğinden geçer gider

Canım bemim allah hakkında hayırlısını versin. Bu durumda ne diyeceğimi bilemedim. Kendini üzme herşey allahtan benimkide gidiyor galiba sabah biraz koyu kahve aktı Eşinle de inşallah arANIZI düzeltirsiniz.

Cnm Dr a gitmeme kararım yeni değil.son kürtajdan sonra tekrar anladım ki bu bebek işinde ne yaparsan yap boş .allahın dediği oluyor.yine bana onca ilaç hormon kan tahlili iğneler dayayacaklar .bu sıcakta arabasız kontrollere git gel cabası.eşim yanımda değil.her zamanki gibi yine tek başıma mücadele verip eli boş kalmak çok can sıkıyor bilemezsin .bu bebeğin dünyada rızkı varsa bir şekilde gelecek.yok eğer sağlıksız bir bebek ise ki son gebelikte bebek sakat çıkmıştı.en büyük korkum o zaten sakat bir bebeğin tutunması için çaba gösteriyor olabileceğimi düşünmek bile beni olumsuz etkiler.rabbim her şeyin hayırlısını versin gelişmeleri yazarım

Canım bemim allah hakkında hayırlısını versin. Bu durumda ne diyeceğimi bilemedim. Kendini üzme herşey allahtan benimkide gidiyor galiba sabah biraz koyu kahve aktı Eşinle de inşallah arANIZI düzeltirsiniz.
Yapma cnm seninki dursun inşallah .herşeyin hayırlısı valla ne yapsak boş Allah'ın dediği olacak

aminnn canım hayırlısı olsun.sonuç ne olursa olsun seni üzmesin yeterki.kendine çok dikkat et

Canım yaaa Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin. Testin pozitif cikmasina cok sevindim. Hersey gönlünce olsun. Esinlede sorunlariniz düzelir insallah.Kendine cok iyi bak

Canim uzulme bebek yerlesirken kanama olabiliyormus . Benimde icerde kanama olmus ama dışına atmadi . Kahverengi akintin olursa korkma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…