- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
İkisinden de baktılar 2 dr baktı minnak bir şey gördüler. Değerim3310 çıktı pazartesi tekrar dr gideceğim.Ne yaptın canım senin haftan daha erken sanki karından mı vajinal mi baktı
Değerin iyi çıkmış canım Pazartesi güzel haberler alırsın inşallah@cor
İkisinden de baktılar 2 dr baktı minnak bir şey gördüler. Değerim3310 çıktı pazartesi tekrar dr gideceğim.
Maşallah. Görmüşler çok şükür. Değerde çok güzel. Sakın heyecan panik yapma. Herşeye takılma. İyi düşün hep.@cor
İkisinden de baktılar 2 dr baktı minnak bir şey gördüler. Değerim3310 çıktı pazartesi tekrar dr gideceğim.
Canim cok normal. Ben görünmez diye dr gitmedim daha. Cumartesi gidecegim insallah. Seninkide pazartesi daha rahat görünür@cor
Sağolasın canım. . Ben yarın başka bir şehra gideceğim için buhüne randevu verdi görünür demişti görünmeyince üzüldüm. Ama şimdi daha iyiyim sizlerden gelen güzel yorumlar moral oluyorCanim cok normal. Ben görünmez diye dr gitmedim daha. Cumartesi gidecegim insallah. Seninkide pazartesi daha rahat görünür
maşallah size canımGünaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Sagol canım İnsallahmaşallah size canımdarısı kalp atışlarına inşallah
Günaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Günaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Senden de güzel bir foto bekliyoruzMerhaba kızlar bugün dr geldim keseye bakılacaktı ama kadın keseyi görmedi var gibi ama belli değil dedi tekrar kan verdim. Benim gibi olan var mı?
Aminnn canim insallahAmin canım. Maşallah. Sağlıkla kucağına al.
Aminnn canim Insallah Rabbim sanada paşani saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba kizlar konudan uzak kaldım baya ama yazdiklarinizi okuyorum arada hamile kalanlar olmus cok sevindim tebrik ederim. Saglikla dogsunlar. Bende cinsiyeti ogrendim erkekmis :) sizinle paylasmak istedim
Hayırlısı olsun tatlım. Allah daima mutluluklar versin.Merhaba kizlar konudan uzak kaldım baya ama yazdiklarinizi okuyorum arada hamile kalanlar olmus cok sevindim tebrik ederim. Saglikla dogsunlar. Bende cinsiyeti ogrendim erkekmis :) sizinle paylasmak istedim
Oo çok havalı olmuş bu. Ay çok güzel ya bende inşallah yarın görürüm merak içindeyim..Günaydın kizlar bugun ilk dr kontrolum vardi. Dr bebegi gördü kalp atisi icin 1 hafta sonra cagirdi. Cuma tekrar gidecegim insallah hayirlisiyla duyarim.Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Ay inşallah canım yarın dr gideceğim çok merak içindeyim inşallah görürüz keseyiSenden de güzel bir foto bekliyoruz
Görürsün canım. Haber et yarınOo çok havalı olmuş bu. Ay çok güzel ya bende inşallah yarın görürüm merak içindeyim..
Çok teknik bilgim yok. Kalp atışı için erken bence. Hayırlısı olsun. Biraz sabır canım. İnşallah kalp atışını da duyacaksın.
kuzum kalp atışı için erken olabilir.daha geç haftalarda duyanlarda olmuştu.sen moral bozma pozitif düşün.herşey yolunda ve en kısa zamanda inşallah kalp atışınıda duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?