- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
Çok teşekkürler canım benim. .Normal canım görememesi. Rahat ol. P.tesi bakalım kaç çıkacak. İnşallah mucizen seninle kalacak. Sen kendine dikkat et. Sakın yorma kendini. Dualarımız seninle. Allaha emanet olun.
Maşallah Rabbim katlanarak artırsın inşallah sağlıkla ilerlesin darısı başımıza olsun inşallah aminMerhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Umarım son deneme olurİnşallah canım benim.
Lenfosit aşısı önerdiler,
rahim yabancı madde gibi algılıyo olabilir
dediler, ama tam emin değiller
deneme yanılma..
Bakalım ya nasip...
Cnm çok ama çok sevindimMerhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Çok sağolasın canımCnm çok ama çok sevindimRabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen diğer kızlara inşallah
ohhh maşallahMerhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Amin inşallah canımohhh maşallahsağlıkla devam etsin canım.Allahım kucağına almayıda nasip etsin,darısıda bizlerin başına olsun inşallah ❤
Çok şükür güzelce sağlıkla katlansın. gözümüz aydın. Allah kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.Merhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Maşallah canım Rabbim kucagina almayida nasip etsinMerhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Amin canım .. allahım herkese nasip etsin. ..Çok şükür güzelce sağlıkla katlansın. gözümüz aydın. Allah kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza olsun
Sağolasın canım inşallah ya ..Maşallah canım Rabbim kucagina almayida nasip etsin
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah darısı tüm bekleyenlereMerhaba canlar sonuç çıktı 907.6
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah darısı tüm bekleyenlere
Durunla görüş canım progestan başlar belki. Benim de erken haftalarda kanamam olmuştu inşallah bir sorun çıkmadan devam edecek kendini yormaSağolasın canım benim inşallah ama akşamdan beri lekelenmem var biraz canım sıkıldı.
Dr dün vermişti progestan akşam bir al demişti. Bugünde hiç birşey yapmadım yattım hep şimdilik gelen giden yok yarın ola hayrola.Durunla görüş canım progestan başlar belki. Benim de erken haftalarda kanamam olmuştu inşallah bir sorun çıkmadan devam edecek kendini yorma
Ne yaptın canım senin haftan daha erken sanki karından mı vajinal mi baktıMerhaba kızlar bugün dr geldim keseye bakılacaktı ama kadın keseyi görmedi var gibi ama belli değil dedi tekrar kan verdim. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?