Harika
Çok güzel koyulaşmış canım sağlıkla ilerlesin gözünaydın
Maşallah canım alt alta koyunca daha iyi olmuş. Sağlıkla ilerlesin insallah tebrik ederim
Ayyy çok teşekkür ederim, bir kere olumsuzluk yaşayınca hep olacak gibi geliyortabikide var koyulaşma canımsağlıkla ilerlesin inşallah maşallah
Canım tebrik ederim. Belirgin bir şekilde koyulaşma varAyyy çok teşekkür ederim, bir kere olumsuzluk yaşayınca hep olacak gibi geliyorAllah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin listede kimse kalmasın inşallahhhhh
merhaba canımhilallll canım selam tatilde pek girmedim siteye kafamı buna takmıyım diye açıkcası. Biraz keyfime baktım:) yazdıklarını okudum ve biraz üzüldüm eşinin bu duruma gelmesine ama onlara da hak vermiyor değilim. gerçekten iş gibi oluyor ve erkeklerde bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama sizin sanırım biraz daha farklı evliliğin ilk zamanlarından beri böyle olduğunu söylüyorsun. Sıkıntılı bir durum evet ama hiçbir şey çözümsüz değildir inşallah en kısa zamanda bu sorunu düzeltebilirsiniz çünkü gerçekten evlilikte cinsellik çok önemli. Bir dönem benim de eşim yanaşmasam yanaşmıyordu sonra dedim hayırdır sorun ne? Beni istemiyor musun yoksa senin kendinle ilgili sorunun mu var. Tabi bunu tatlı bir dille söyledim. Biraz farkına vardırdım durumu ve o gün bugündür baya istekli ve özellikle bazı dönemler koşa koşa geliyor yanıma. Bebek işi zaten birgün olacak ama önemli olan evliliği sağlam ve canlı tutabilmek.
Ohh süper sorun kalmamasına sevindimmerhaba canımbende çok sık girmedim siteye ama ara ara yokladım güzel haberler var mı diye :) evet eşimle bi problem oldu ama ertesi gün tekrar yanaştı ve sorunsuz ilşki oldu..geçiçi bi durum olmasını umuyorum.bu ay onu hiç bunaltmadım hiç ılişki olsun diyede üstelemedim ama demekki önceki ayların birikimi oldu.ateş ölçmediğim için kafam çok rahat.adet günümü bile kafamdan sildim hatırlamıyorum o yüzden ne ff e giriyorum nede sizlerin tablolarına bakıyorum.çünkü aynı gün adet olduğumuz kişiler var.onlara bakarsam kendi günümü hatırlarım.böyle rahatım sende durumlar nasıl ateş takipsiz rahatmısın
kendimizi ne çok strese sokmuşuz şimdi anlıyorumOhh süper sorun kalmamasına sevindimİnşallah bir daha o tarz muhabbetler geçmez aranızda. İyiyim ben canım inan aynı durumdayım bugün adetimin kaçıncı günü farkında bile değilim ve bana adet gününü hatırlatacak herşeyden uzak duruyorum :) birtek 2 yada 3 gün önce akıntım oldu o kadar. Kafam inanılmaz rahat olur olmaz inan umursamıyorum. Okumaktan takip etmekten yorulmuşum resmen :) gelirse gelir gelmezse kendi bilir modundayım
Canım şöyle anlatayım. Kadında her ay bir yumurta baskın yumurta olur ve büyümeye başlar. Yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlar yani yumurtlamış olur ve ateş yükselir.Arkadaşlar merhababirşey sormak istiyorum bilenler Beni bi aydınlatırsa çok sevinirim :) ateş takibinde artış gördüğümüzde bu bizim yumurtladığımızı gösteriyor evet ama peki yumurta çatlamışta oluyor mu bu anlamıda burdan çıkartabiliyor muyuz ? Saçma bir soruysa kusura bakmayın lütfen çok araştırdım ama bulamadım
Canım şöyle anlatayım. Kadında her ay bir yumurta baskın yumurta olur ve büyümeye başlar. Yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlar yani yumurtlamış olur ve ateş yükselir.
Canım hayırlısı olsun. Çalışmalar güzel. Ateşe gelince her sabah aynı saatte ölçünce yumurtlamayı tespit ediyoruz. Ovu testinden ekonomik ondan daha kesin. Yalnız hamilelik anlaşılmıyor. Hamile kalırsak ateş düşmüyor tabi. Adet gelecekse yada geldikten sonra ateş düşüyor.Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 23 mayıs. Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ve 12. Günde (03 haziran) 2 koyu çizgiyi gördüm. 11. 12. 13. 14. Ve 15: günleri değerlendirdik. Ateş ölçme yöntemini ilk kez duydum şimdi. Hemen ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı. Adetime 7-8 gün var. Ateşimin yüksekliğinin gebelikle alakası olabilir mi?
Bilmediğim zamanlarda benim de merak ettiğim bir konuydu.Çok teşekkür ederim uzun zamandır Merak ediyordum
Canım hayırlısı olsun. Çalışmalar güzel. Ateşe gelince her sabah aynı saatte ölçünce yumurtlamayı tespit ediyoruz. Ovu testinden ekonomik ondan daha kesin. Yalnız hamilelik anlaşılmıyor. Hamile kalırsak ateş düşmüyor tabi. Adet gelecekse yada geldikten sonra ateş düşüyor.
koyulasmıs canım. ne zaman kan vereceksinİlk 5 dk’da çıktı canım inşallah güzelce koyulaşarak devam ederiki ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da böyle silikti
Bugün verecektim ama doktorum izindeymiş, ayrıca bu sabah testim düne göre biraz silik çıktı aynı marka olmasına rağmenkoyulasmıs canım. ne zaman kan vereceksin
Canım tutma süren dünden farklıdır hemen negatif olmaBugün verecektim ama doktorum izindeymiş, ayrıca bu sabah testim düne göre biraz silik çıktı aynı marka olmasına rağmen
Canım ateş düşük, senin normal durumuna göre ama içeride neler olduğunu Allah bilir. Kesin hamile tablosu gözüküp adet olan da var senin gibi düşük ilerleyip hamile olan da. Moralini bozma inşallah mucize olur.
Ama yine de silikleşmemesi gerekirdi sankiCanım tutma süren dünden farklıdır hemen negatif olma
Evet silik gözüküyor ama kim bilir neden? Eskisi belki beklediği için, belki bu defa idrarda HCG birikmedi... İdrarla takip olmaz tatlım. Kan ver bakalımAma yine de silikleşmemesi gerekirdi sankibariz silikleşmiş baksana üstteki dün, alttaki bugün, öğlene doğru kan vermeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?