Kesinlikle öyle iki sene kendimi harap etmişim. Kafadan atın falan diyorlar ama benim için mümkün olmadı yani. Birde yaş ilerledikçe iyice stres oldumYazdıklarına katılıyorum bende tüp bebeğe karar vermemdeki etkenler aynı her ay strese giriyorum. Oldu olmadı.. adam istemez zorla yatağa götürmek. İşkence gibi.
Aynen canım. Benimde yaş baya ilerledi oda stres ediyor. Bugün yumurtlamamın 7. Günü ff ye göre belimde hafif ağrı var birazda kahve lekelenme oldum umursamadım bir daha wc gittiğimde peçeteye pembe renk gelince hemen yattım progestan fitil kullandım uzanıyorum. Şimdi ne oluyor stresindeyim.Kesinlikle öyle iki sene kendimi harap etmişim. Kafadan atın falan diyorlar ama benim için mümkün olmadı yani. Birde yaş ilerledikçe iyice stres oldum
Benim artık bekleme zamanı canım. Haftaya ilaçları bırakacağım sonrası bebekler ne zaman gelmek isterlerse nasip bakalım. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavinAynen canım. Benimde yaş baya ilerledi oda stres ediyor. Bugün yumurtlamamın 7. Günü ff ye göre belimde hafif ağrı var birazda kahve lekelenme oldum umursamadım bir daha wc gittiğimde peçeteye pembe renk gelince hemen yattım progestan fitil kullandım uzanıyorum. Şimdi ne oluyor stresindeyim.ağusyos biran önce gelsede güzelce bir doktora görünsem . Senin ne kadar kaldı?
Çok güzel ya allahım sağsalim kavuştursun bebişlerine.Benim artık bekleme zamanı canım. Haftaya ilaçları bırakacağım sonrası bebekler ne zaman gelmek isterlerse nasip bakalım. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin
Canım nasılsın, oğlun nasıl?Moralim çoookkk bozuk(
Aminn inşallah canım Allah razı olsunÇok güzel ya allahım sağsalim kavuştursun bebişlerine.
Günaydın ben ateş ölçmekten pek anlamıyorum canım ama testin iyi görünüyor. Kaç dk da çıktı çizgiGünaydın kızlaar, bugün de böyle çıktı ama ateşim düşer gibi oldu
İlk 5 dk’da çıktı canım inşallah güzelce koyulaşarak devam ederGünaydın ben ateş ölçmekten pek anlamıyorum canım ama testin iyi görünüyor. Kaç dk da çıktı çizgi
İnşallah bu sağlıkla ilerler canım hemen karamsarlığa kapılma. Adete kaç gün varİlk 5 dk’da çıktı canım inşallah güzelce koyulaşarak devam ederiki ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda da böyle silikti
Yarın ateşe göreİnşallah bu sağlıkla ilerler canım hemen karamsarlığa kapılma. Adete kaç gün var
Canım hayırlısı olsun. İnşallah bı sefer kopkoyu kırmızı görürüz testiYarın ateşe göre
İnşallah canımmCanım hayırlısı olsun. İnşallah bı sefer kopkoyu kırmızı görürüz testi
Var canımGünaydın hatunlar, koyulaşma var mııııı
Ayyy inşallah inşallahhhhVar canımHadi hayırlısı olsun inşallah. Tebrikler
HarikaAyyy inşallah inşallahhhhalt alta koyunca daha mı belli oldu ne sağlıkla ilerlesin yarın da koyulaşırsa öyle kan veririm ❤
Çok güzel koyulaşmış canım sağlıkla ilerlesin gözünaydınGünaydın hatunlar, koyulaşma var mııııı
Maşallah canım alt alta koyunca daha iyi olmuş. Sağlıkla ilerlesin insallah tebrik ederimAyyy inşallah inşallahhhhalt alta koyunca daha mı belli oldu ne sağlıkla ilerlesin yarın da koyulaşırsa öyle kan veririm ❤
tabikide var koyulaşma canımGünaydın hatunlar, koyulaşma var mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?